Κοινό καμπ προετοιμασίας με την Ισπανία στην Αλεξανδρούπολη η Εθνική (photos)

Απρίλης 26, 2016
alexstaiko164

Στην κορύφωσή της βρίσκεται η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας Συγχρονισμένης κολύμβησης εν όψει της συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Υγρού Στίβου στο Λονδίνο (9-22 Μαϊου 2016).

Στο πλαίσιο αυτό, η ομάδα μας -που θα είναι πλήρης και θα μετάσχει σε Σόλο, Ντουέτο Ομαδικό και Κόμπο στο Ευρωπαϊκό- βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Αλεξανδρούπολη σε κοινό καμπ προετοιμασίας με μια από τις κορυφαίες δυνάμεις του παγκόσμιου στερεώματος, την Εθνική ομάδα της Ισπανίας.

Το καμπ θα διαρκέσει μέχρι και τη Μεγάλη Τετάρτη 27/4  και οι ομοσπονδιακές προπονήτριες Μαρία Θηβαίου και Ναταλία Τσερνέτσκα έχουν επιλέξει για να συμμετέχουν 12 διεθνείς αθλήτριες, ανάμεσά τους και τρεις  πρωταθλήτριες του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης και φυσικά το Ολυμπιακό μας Ντουέτο. Αναλυτικά είναι οι Ευαγγελία Πλατανιώτη, Εβελίνα Παπάζογλου, Άννα Μαρία Ταξοπούλου (του ΑΝΟΜ), Ευαγγελία Κουτίδη, Μαριλένα Αρμάου, Γιάννα Γκεοργκίεβα, Ιφιγένεια Δίπλα, Σίλια Κοφίδη, Εβίτα Κοφίδη, Σοφία Σαραντίδη, Κατερίνα Τσουκαλά, Βαλεντίνη Φαραντούρη.

Οι προπονήσεις γίνονται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης και η φιλοξενία της αποστολής έγινε με την επιμέλεια του μέλους του ΔΣ της ΚΟΕ Χριστίνας Ρουσσίδου.

Με την ομάδα της Ισπανίας έχουν έρθει στην Αλεξανδρούπολη όλα τα μεγάλα αστέρια, με επικεφαλής την περίφημη Τζέμα Μεγκουάλ, αλλά και την Όνα Καρμπονέλ, καθώς και τις Μέριξτελ Μας, Σάρα Λεβί, Κριστίνα Σαλβαδόρ, Κλάρα Καμάτσο, Τζιμενέρ Χιμένεζ, Πάουλα Ραμίρεζ, Κάρμεν Χουάρεζ, Άλμπα Καμπέλο, Ελένα Χουάμα, αλλά και το Μεικτό Ντουέτο τους με τον Παβ Ρίμπες και την Μπέρτα Φερέρας. Συνοδεύονται από την επικεφαλής τεχνικό Άννα Μοντέρο, τις προπονήτριες Έστερ Χαούμα, Άννα Βιβέρ, Ιρίνα Ροντρίγκεζ, Ναταλία Ντιντένκο και την κριτή Άννα Μαγιόλ.

Η ομοσπονδιακή προπονήτρια Μαρία Θηβαίου μας δήλωσε σχετικά: «Πρόκειται για μια δυνατή κοινή προετοιμασία σε πολύ υψηλό επίπεδο μαζί με κορυφαίες αθλήτριες από μια χώρα υπερδύναμη στο άθλημα που θα βοηθήσει σημαντικά στο δρόμο για το Λονδίνο, αλλά και το Ρίο. Ιδιαίτερα, η σπουδαία Μεγκουάλ αποτελεί και παράδειγμα για τις νεότερες αθλήτριες. Παράλληλα, αυτό το τεστ εδώ, σε πολύ καλές συνθήκες προετοιμασίες, σε μια ωραία πισίνα που την έχουμε ολόκληρη στη διάθεσή μας για πολλές ώρες και σε ιδανική θερμοκρασία νερού, είναι και μια αναπτέρωση ηθικού για τα κορίτσια μας. Ευχαριστούμε τους υπεύθυνους για τη φιλοξενία και ειδικά την κυρία Χριστίνα Ρουσσίδου. Οι αθλήτριες πήραν μέρος και στη λαμπαδηδρομία που πέρασε από την Αλεξανδρούπολη».

alexstaiko163alexsygrcamp1alexstaiko162