Παγκόσμιο Κόμπο με 6η θέση στον τελικό (photos)

Ιούλιος 13, 2016
kompo

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η Εθνική μας ομάδα του Κόμπο στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Συγχρονισμένης κολύμβησης Νεανίδων του Καζάν, στο φινάλε της διοργάνωσης το βράδυ της Τετάρτης (13/7), καθώς κατέλαβε την 6η θέση.

Η ελληνική ομάδα αποτελούμενη από τις Μαρία Ελένη Αρμάου, Ιφιγένεια Δίπλα, Βαλεντίνα Φαραντούρη, Βασιλική Κοφίδη, Όλγα Κουργιαντάκη, Σοφία Eυαγγελία Μαλκογεώργου, Αναστασία Ταξοπούλου, Άννα Μαρία Ταξοπούλου, Δήμητρα Τσιαντή, Αθανασία Τσόλα, αναπλ. Θάλεια Παπαδοπούλου, Όλγα Παπασαράντη, εκτέλεσε ένα εξαιρετικό και μεγάλης δυσκολίας πρόγραμμα και βαθμολογήθηκε με 85,6666 βαθμούς.

Το χρυσό μετάλλιο πήρε η Ρωσία με 91,9333 βαθμούς, ενώ η Κίνα κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο με 91,2333 βαθμούς. Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Ιαπωνία με 89,8333 βαθμούς.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Έτσι λοιπόν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων, αφού η Εθνική μας ομάδα κατέλαβε μια 6η θέση (Κόμπο), δύο 7ες (Σόλο και Ντουέτο) και μια 8η (Ομαδικό).

Ανάμεσα στις 12 αθλήτριες της Εθνικής ήταν βέβαια και τα τέσσερα Σκαθάρια μας, οι Άννα Μαρία Ταξοπούλου, Αναστασία Ταξοπούλου, Θάλεια Παπαδοπούλου, Όλγα Παπασαράντη που έκαναν περήφανο τον ΑΝΟ Μεταμόρφωσης.

Η Εθνική ομάδα λειτουργεί πάντα υπό την επιμέλεια της ομοσπονδιακής προπονήτριας Μαρίας Θηβαίου, που είναι και η τεχνικής σύβουλος στον ΑΝΟΜ.

kazankompo1kazankompo2kazankompo3kazankompo4