Με τρίτη θέση στον προκριματικό πέρασε τελικό το Ομαδικό της Ελλάδας στο COMEN

Ιούλιος 21, 2016
sygrovol111

Την 3η θέση στον Προκριματικό του Ομαδικού, στην κατάταξη της COMEN, στο Μεσογειακό Κύπελλο (COMEN CUP) που γίνεται στη Νετάνια του Ισραήλ, κατέκτησε την Πέμπτη (21/7) το βράδυ η Εθνική μας ομάδα Κορασίδων της Συγχρονισμένης κολύμβησης (και την 6η στην ΟΠΕΝ κατάταξη) και φυσικά προκρίθηκε στον τελικό που θα γίνει το Σάββατο (23/7) το απόγευμα.

Οι Ηλιάνα Καμπούτση, Ειρήνη Καββάλου, Όλγα Κουργιαντάκη, Ξανθή Μέλλου, Νικολέτα Παπαγεωργίου, Δήμητρα Τσιαντή, Γεωργία Βασιλοπούλου, Βιολέτα Ζουζούνη (αναπλ. Ευαγγελία Γαυγιωτάκη, Βιργινία Γεωργιουδάκη, Κατερίνα Μανάρα, Ευαγγελία – Βηθλεέμ Θύμη) βαθμολογήθηκαν με 78,4667 και διεκδικούν ένα μεσογειακό μετάλλιο στον τελικό, με αξιώσεις το χάλκινο και ίσως και το ασημένιο, διότι η διαφορά από τη δεύτερη Ιταλία είναι πολύ μικρή.

Την πρώτη θέση στην COMEN κατάταξη του προκριματικού πήρε η Ισπανία με 81,8000 β. (τρίτη στην ΟΠΕΝ) και τη δεύτερη η Ιταλία, λίγο μπροστά από την Ελλάδα, με 78,5333 β. (5η στην ΟΠΕΝ). Την πρώτη θέση στην ΟΠΕΝ κατάταξη πήρε η Ρωσία (84,8667 β.) και τη δεύτερη η Ουκρανία (83,0000 β.).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του προκριματικού στο Ομαδικό ΕΔΩ.

Την Παρασκευή 22/7 στο πρόγραμμα υπάρχει ο προκριματικός του Ντουέτου το πρωί και ο τελικός του Κόμπο το απόγευμα με ελληνική συμμετοχή και στα δύο.