Ενθαρρυντική εμφάνιση από τα Σκαθάρια της κολύμβησης

Απρίλης 4, 2017
aanomkol5

ΠΡΩΤΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΠΛΑΣΑΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΙΤΙΓΚ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ “ΠΡΩΤΑ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ”

Πολύ καλή εμφάνιση που αφήνει ενθαρρυντικά μηνύματα για το μέλλον της κολύμβησης του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης πραγματοποίησαν τα μικρά Σκαθάρια μας που έλαβαν μέρος στο κολυμβητικό μίτινγκ με την επωνυμία “Πρώτα αθλητές και μετά πρωταθλητές” που διοργάνωσε ο Ολυμπιακός το τριήμερο 31/3, 1 και 2/4 στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά “Π. Καπαγέρωφ”, για προαγωνιστικά, αλλά και αγωνιστικές κατηγορίες.

Οι κολυμβητές και κολυμβήτριες του ΑΝΟΜ που μετείχαν στους αγώνες ήταν: Προαγωνιστικά: Γεωργία Κωνσταντίνου, Δέσποινα Μελεμέζη, Μαριάνθη Μωραΐτη, Εβελίνα Παπαδοπούλου, Ευσταθία Παπαχατζή, Αγγελική Πετράκη, Χρυσσοβαλάντου Φαναρτζή, Αλέξανδρος Δερμετζίδης, Χριστόφορος Ζαραλίκος, Χρήστος Καλτσής, Μιχαήλ Καραγιάννης, Κριστιάν Κασνέτσι, Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου, Σταύρος Παππάς. Αγωνιστικά: Γιώργος Δερμετζίδης, Αλμπέρτο Κασνέτσι, Γιώργος Μπρεζεράκος, Θεοδώρα Αράθυμου, Αντωνία Καραγιάννη.

Ιδιαίτερα διακρίθηκε ο Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου (στις ΦΩΤΟ στο βάθρο και μόνος του), που πρώτευσε και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 50 μ. ύπτιο, ενώ ήταν και 9ος στα 100 μ. πρόσθιο.

Εξάλλου, η Δέσποινα Μπελεμέζη αναδείχθηκε 6η στα 50 μ. ύπτιο, η Γεωργία Κωνσταντίνου ήταν 9η στα 50 μ. πεταλούδα, ενώ ο Μιχαήλ Καραγιάννης 11ος στα 100 μ. ελεύθερο και 10ος στα 50 μ. πεταλούδα.

Η προπονήτριά τους Σταυρούλα Ηλιοπούλου μας δήλωσε σχετικά: “Ήταν μια εξαιρετική διοργάνωση. Μικροί και μεγαλύτεροι αθλητές/τριες του συλλόγου μας τη χάρηκαν ιδιαίτερα. Μπράβο σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους και την βελτίωσή τους”.

Μπορείτε να δείτε φώτος από τα Σκαθάρια μας στη διοργάνωση:

aanomkol4aanomkol1aanomkol3aanomkol2aanomkol5