Διακρίσεις για τα μικρά Σκαθάρια στην από κοινού διοργάνωση Γλαύκου – ΓΣ Περιστερίου

Απρίλης 27, 2017
aaadd3

Ιδιαίτερα ενθαρρυντική, με σπουδαίες διακρίσεις και ενθαρρυντικά μηνύματα, ήταν η εμφάνιση των μικρών Σκαθαριών της κολύμβησης του ΑΝΟΜ στους διασυλλογικούς αγώνες που διοργάνωσαν από κοινού ο αθλητικός σύλλογος Γλαύκος Περιστερίου και ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου, με την επωνυμια “18ο Τρόπαιο Γλαύκος – Τσετσέλεια 2017 και 46 χρόνια Περιστέρι – Ιδ’ διασυλλογικοί”, που διεξήχθησαν στο δημοτικό κολυμβητήριο Περιστερίου 21-23/4.

Ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης συμμετείχε με έξι κολυμβητές και κολυμβήτριες στις προαγωνιστικές κατηγορίες και με μία κολυμβήτρια στις αγωνιστικές κατηγορίες. Συγκεκριμένα, παρόντες ήταν οι: Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου, Μιχαήλ Καραγιάννης, Σταύρος Παππάς, Γεωργία Κωνσταντίνου, Ελεάννα Ζούκα, Ευαγγελία Παπαδοπούλου και Θεοδώρα Αράθυμου.

Ιδιαίτερα διακρίθηκαν: Ο Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου, που κατέκτησε την 1η θέση στα 50 μ. ύπτιο και τη 2η στα 100 μ. ύπτιο. Η Γεωργία Κωνσταντίνου που πήρε τη 2η θέση στα 50 μ. ελεύθερο και την 6η στα 100 μ. ελεύθερο. Επίσης, ο Μιχαήλ Καραγιάννης κατέλαβε την 8η θέση στα 50 μ. πεταλούδα.

Η προπονήτριά τους Σταυρούλα Ηλιοπούλου μας δήλωσε σχετικά: “Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την προσπάθεια των παιδιών και κυρίως από το πώς έχουν μάθει πια να αντιμετωπίζουν τους αγώνες. Είναι καλό να θυμούνται τα παιδιά ότι ο μοναδικός αντίπαλός τους είναι το χρονόμετρο και ότι όποιος δουλεύει σκληρά στην προπόνηση θα έχει και το ανάλογο αποτέλεσμα στους εκάστοτε αγώνες. Συγχαρητήρια σε όλους”.

Μπορείτε να δείτε σχετικές ΦΩΤΟΣ (πατώντας πάνω ανοίγουν σε μεγάλο μέγεθος):

aaadd2aaadd4aaadd8aaadd5aaadd6aaadd3