Ξεχώρισε το ολυμπιακό μας Ντουέτο στο Τεχνικό, με πρόβα για Παγκόσμιο

Ιούνιος 9, 2017
syrosanom9

… ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ “HELLAS BEETLES SYNCHRO CUP” – O ΑΝΟΜ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΝΤΟΥΕΤΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ (Photos)

Το ολυμπιακό Ντουέτο της Εθνικής ομάδας της Ελλάδας, οι Ευαγγελία Πλατανιώτη και Εβελίνα Παπάζογλου, εκτέλεσαν όμορφα τη χορογραφία τους στο Τεχνικό πρόγραμμα, στην πρεμιέρα του διεθνούς μίτινγκ Συγχρονισμένης Κολύμβησης “Hellas Beetles Synchro Cup” στο Δημοτικό κολυμβητήριο της Σύρου, την Παρασκευή (9/6) το μεσημέρι, και φυσικά πρώτευσαν στην κατηγορία των χωρών (ομοσπονδιών) της διοργάνωσης (γίνονται δύο διαφορετικές κατατάξεις αποτελεσμάτων για χώρες και συλλόγους, σύμφωνα με την προκήρυξη).

Η αυλαία του μίτινγκ, που διοργανώνει ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης με τη συμβολή της ΚΟΕ, του Δήμου Σύρου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, άνοιξε με μεγάλη επιτυχία οργανωτικά, αγωνιστικά, αλλά και με προσέλευση κόσμου.

Το Ντουέτο της Ελλάδας βαθμολογήθηκε με 87,5458 β. στην πρόβα τζενεράλε (σε αγώνες) πριν από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.  Οι ίδιες και η ομοσπονδιακή προπονήτρια Ναταλία Τσερνέτσκα μας δήλωσαν ότι χρειάζονται ακόμα κάποιες βελτιώσεις εν όψει Παγκοσμίου πρωταθλήματος και θα δουλέψουν σκληρά και στη συνέχεια.

Πίσω από την Εθνική, στην κατάταξη των χωρών στο Τεχνικό πρόγραμμα του Ντουέτου βρέθηκε η Ουγγαρία με τις Σόφι Κις και Ανέτ Ντόρα Σβαρτζ με 79,0648.

Στην κατάταξη των συλλόγων, στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Ντουέτου, πρώτευσε ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης με τις Όλγα Παπασαράντη – Αλεξάνδρα Κουτσούλα (72.2360), στη δεύτερη θέση οι Ελένη Φραγκάκη και Αναστασία Κουτσελίνη του ΝΟΒΑ (68,5610) και στην Τρίτη οι Κρυσταλένια Γιαλαμά – Μαρία Σφακιανάκη του Ωρίωνα (68,3477).

Το Μικτό Ντουέτο της Ελλάδας δεν αγωνίστηκε, λόγω μικρού προβλήματος υγείας (δυσπνοιϊκό επεισόδιο) που παρουσίασε στην προπόνηση ο Βασίλης Γκορτσιλάς.  Ο αθλητής μας πήγε στο νοσοκομείο, όπου του έγιναν όλες οι εξετάσεις και ήταν καθαρές, είναι απολύτως καλά, εξήλθε, αλλά του συστήθηκε προληπτικά να μείνει για λίγο εκτός αγώνων.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Τεχνικού Ντουέτου μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ.

Οι αγώνες συνεχίζονται το απόγευμα της Παρασκευής (18:00) με το Τεχνικό Σόλο και το βράδυ (20:00) με το Τεχνικό Ομαδικό.

Αναλυτικά μπορείτε να δείτε το συνολικό πρόγραμμα των αγώνων, αλλά και ιδιαιτέρως ενημερωτικό είναι και το ανανεωμένο bulletin της διοργάνωσης, στοιχεία τα οποία μπορείτε να δείτε και στο ειδικό link της ιστοσελίδας μας που έχει διαμορφωθεί στη πάνω δεξί μέρος της home page της και στο οποίο μπορείτε να μεταβείτε και από ΕΔΩ. Οι αγώνες μεταδίδονται σε live streaming.

Μπορείτε να δείτε και ΦΩΤΟρεπορτάζ από τους αγώνες του Τεχνικού Ντουέτου (πατώντας πάνω ανοίγουν σε κανονικό μέγεθος):

syrosanom10syrosanom14syrosanom12syrosanom11syrosanom15

Ρεπορτάζ: Γιάννης Κορακής

Photos: Αντώνης Σολάρης