Θετικό τεστ η Πλατανιώτη στο Τεχνικό Σόλο του “Hellas Beetles Synchro Cup”

Ιούνιος 9, 2017
syrosanom17

… ΚΑΙ Η ΠΑΠΑΣΑΡΑΝΤΗ (ΤΟΥ ΑΝΟΜ) ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΟΛΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη πραγματοποίησε ένα καλό τεστ εν όψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στο Τεχνικό Σόλο, δεύτερο αγώνισμα του διεθνούς μίτινγκ “Hellas Beetles Synchro Cup”, που διοργανώνει ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης μαζί με την ΚΟΕ, τον Δήμο Σύρου και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Σύρου.

Η Πλατανιώτη πρώτευσε στην κατάταξη του Τεχνικού Σόλο χωρών (ομοσπονδιών) με 88,9507 β. (υπάρχουν δύο διαφορετικές κατατάξεις, χωρών και συλλόγων, σύμφωνα με την προκήρυξη), ενώ η Ουγγαρέζα Σόφι Κις ακολούθησε με 82,8091 β.

Στην κατάταξη του Τεχνικού Σόλο των Συλλόγων, το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Όλγα Παπασαράντη του ΑΝΟΜ με 73,41, 05, β., το ασημένιο η Κρυσταλένια Γιαλαμά του Ωρίωνα με 72,8105 και το χάλκινο η Μαρία Σφακιανάκη του Ωρίωνα με 69,9455 β.

“Είμαι ικανοποιημένη από την εμφάνισή μου. Έγιναν κάποια λάθη, αλλά υπάρχει χρόνος για να τα διορθώσουμε” μας είπε η Ευαγγελία Πλατανιώτη και συμπλήρωσε: “Είναι πολύ όμορφο και εντυπωσιακό που ο σύλλογός μας διοργάνωσε ένα τόσο μεγάλο event που είμαι σίγουρη πως θα καθιερωθεί”.

Η Όλγα Παπασαράντη δήλωσε από την πλευρά της: “Είναι μεγάλη τιμή για μένα που εκπροσωπώ τον σύλλογό μου σε μια τόσο σπουδαία διοργάνωση και κατακτώ μετάλλιο. Θα δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό”.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Τεχνικού Σόλο μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ.

Οι αγώνες συνεχίζονται το βράδυ της Παρασκευής (20:00) με το Τεχνικό Ομαδικό.

Αναλυτικά μπορείτε να δείτε το συνολικό πρόγραμμα των αγώνων, αλλά και ιδιαιτέρως ενημερωτικό είναι και το ανανεωμένο bulletin της διοργάνωσης, στοιχεία τα οποία μπορείτε να δείτε και στο ειδικό link της ιστοσελίδας μας που έχει διαμορφωθεί στη πάνω δεξί μέρος της home page της και στο οποίο μπορείτε να μεταβείτε και από ΕΔΩ. Οι αγώνες μεταδίδονται σε live streaming.

Μπορείτε να δείτε και ΦΩΤΟρεπορτάζ από τους αγώνες του Τεχνικού Ντουέτου (πατώντας πάνω ανοίγουν σε κανονικό μέγεθος):

syrosanom18syrosanom19syrosanom16syrosanom17

Ρεπορτάζ: Γιάννης Κορακής

Photos: Αντώνης Σολάρης