Σαφώς πιο δεμένο το Τεχνικό Ομαδικό της Ελλάδας, τόδειξε στο “Hellas Beetles Synchro Cup”

Ιούνιος 9, 2017
syrosanom20

… Ο ΑΝΟΜ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΟΣ (Photos)

Η ελληνική Εθνική ομάδα Συγχρονισμένης κολύμβησης προοδεύει όλο και περισσσότερο στο Τεχνικό Ομαδικό και αυτό το απέδειξε στον αγώνα του “Hellas Beetles Synchro Cup”, στο τρίτο αγώνισμα της πρώτης ημέρας της διοργάνωσης στη Σύρο (που διοργανώνει ο ΑΝΟΜ, μαζί με την ΚΟΕ, τον Δήμο Σύρου και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου). Εκεί όπου έδειξε σαφώς πιο δεμένο και υπόσχεται ότι μπορεί να δώσει περισσότερα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Η Ελλάδα, με τις Μαρία Ελένη Αρμάου, Ιφιγένεια Δίπλα, Βαλεντίνα Φαραντούρη, Σοφία Ευαγγελία Μαλκογεώργου, Ευαγγελία Παπάζογλου, Άννα Μαρία Ταξοπούλου, Αθανασία Τσόλα, Σοφία Σαραντίδη, αναπλ. Βασιλική Κοφίδη, Όλγα Κουργιαντάκη πρώτευσε με 85,1977 β. Η Εθνική Ουγγαρίας ήταν 2η με 80,0528 β.

Στην κατάταξη των συλλόγων στο Τεχνικό ομαδικό πρώτευσε ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης με τις Ειρήνη Γιαννούλου – Βαλμά, Δανάη Καριώρη, Ελένη Κόντη, Αλεξάνδρα Κουτρουμάνου, Αλεξάνδρα Κουτσούλα, Όλγα Παπασαράντη, Δανάη Σακέλλη, Θεοδοσία Τζουμάκα με 75,14, 90. Τη δεύτερη θέση πήρε ο ΝΟ Βουλιαγμένης με 72,1581 και την τρίτη ο ΝΟΒΑ με 70,4755 β.

“Τα κορίτσια δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και είμαι πολύ ευχαριστημένη”, μας δήλωσε η προπονήτρια της Εθνικής ομάδας Ναταλία Τσερνέτσκα και συμπλήρωσε: “Νομίζω ότι θα είναι έτοιμη η ομάδα για μια πολύ καλύτερη εμφάνιση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης. Αυτά τα κορίτσια δένονται ακόμα περισσότερο μεταξύ τους και όλοι μας λένε ότι η ομάδα είνα σαφώς βελτιωμένη”.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο Τεχνικό Ομαδικό μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ.

Οι αγώνες συνεχίζονται αύριο Σάββατο (10/6) με τα προγράμματα του Ελεύθερου Ντουέτου, Σόλο και Ομαδικού και την επίσημη τελετή έναρξης.

Αναλυτικά μπορείτε να δείτε το συνολικό πρόγραμμα των αγώνων, αλλά και ιδιαιτέρως ενημερωτικό είναι και το ανανεωμένο bulletin της διοργάνωσης, στοιχεία τα οποία μπορείτε να δείτε και στο ειδικό link της ιστοσελίδας μας που έχει διαμορφωθεί στη πάνω δεξί μέρος της home page της και στο οποίο μπορείτε να μεταβείτε και από ΕΔΩ. Οι αγώνες μεταδίδονται σε live streaming.

Μπορείτε να δείτε και ΦΩΤΟρεπορτάζ από τους αγώνες του Τεχνικού Ομαδικού (πατώντας πάνω ανοίγουν σε κανονικό μέγεθος):

syrosanom22syrosanom21syrosanom24syrosanom23syrosanom25syrosanom26syrosanom27

Ρεπορτάζ: Γιάννης Κορακής

Photos: Αντώνης Σολάρης