Θέαμα και πολλές συμμετοχές στο Ελεύθερο Σόλο με πρωταγωνίστρια την Πλατανιώτη

Ιούνιος 10, 2017
syrosanom33

… ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΜΕΡΑΣ ΤΟΥ “HELLAS BEETLES SYNCHRO CUP” -  Η ΠΑΠΑΣΑΡΑΝΤΗ ΤΟΥ ΑΝΟΜ ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ (Photos)

Με το Ελεύθερο πρόγραμμα του Σόλο, πολύ περισσότερες συμμετοχές από το τεχνικό και με όμορφο θέαμα άνοιξε το πρωϊ του Σαββάτου (10/6) η δεύτερη αγωνιστική ημέρα του διεθνούς μίτινγκ Συγχρονισμένης κολύμβησης “Hellas Beetles Synchro Cup” που διοργανώνει ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης, μαζί με την ΚΟΕ, τον Δήμο Σύρου και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Σύρου.

Στον αγώνα Ελεύθερου Σόλο των χωρών (ομοσπονδιών) όπου μετείχαν έξι εκπρόσωποι, πρώτευσε με διαφορά από τις υπόλοιπες η πρωταθλήτριά μας Ευαγγελία Πλατανιώτη (όπως και στο Τεχνικό την Παρασκευή, αλλά με περισσότερες ανταγωνίστριες), που βαθμολογήθηκε με 89,9000 β. και πήρε το χρυσό μετάλλιο, εκτελώντας θαυμάσια το πρόγραμμά της σε ένα πολύ καλό τεστ εν όψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Βουδαπέστης. “Βελτιώνομαι συνεχώς και ελπίζω ότι θα είμαι έτοιμη ώστε εκτελέσω όσο γίνεται καλύτερα το πρόγραμμά μου για μια καλή θέση και στο Παγκόσμιο”, μας δήλωσε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Ισπανίδα Ιρένε Χιμένο Μαρτίνεζ με 84,9333 β. και το χάλκινο η Ουγγαρέζα Σόφι Κις με 83,1333 β.

Πρώτη με χρυσό μετάλλιο στην κατάταξη των κοριτσιών των συλλόγων (δέκα συμμετοχές) στο Ελεύθερο Σόλο ήταν η Όλγα Παπασαράντη του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης με 74,8667 β. Το ασημένιο μετάλλιο πήρε η Ειρήνη Γιανούλου Βαλμά, επίσης του ΑΝΟΜ με 73,8000 β. και το χάλκινο η Βιργινία Γεωργιουδάκη του ΚΟ Ηρακλείου 73,2000 β.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Ελεύθερου Σόλο μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ.

Οι αγώνες συνεχίζονται στις 14:00 μετά το μεσημέρι του Σαββάτου με το Τεχνικό Ντουέτο που έχει και τις περισσότερες συμμετοχές από όλα τα αγωνίσματα σε χώρες και συλλόγους.

Αναλυτικά μπορείτε να δείτε το συνολικό πρόγραμμα των αγώνων, αλλά και ιδιαιτέρως ενημερωτικό είναι και το ανανεωμένο bulletin της διοργάνωσης, στοιχεία τα οποία μπορείτε να δείτε και στο ειδικό link της ιστοσελίδας μας που έχει διαμορφωθεί στη πάνω δεξί μέρος της home page της και στο οποίο μπορείτε να μεταβείτε και από ΕΔΩ. Οι αγώνες μεταδίδονται σε live streaming.

Μπορείτε να δείτε και ΦΩΤΟρεπορτάζ από τους αγώνες του Ελεύθερου Σόλο, αλλά και τους ανθρώπους της διοργάνωσης, δηλαδή τη διευθύντρια των αγώνων Μαρία Θηβαίου και τη διαιτητή Μιγιάκο Χόμα (πατώντας πάνω ανοίγουν σε κανονικό μέγεθος):

syrosanom51syrosanom29georsyrosanom30gialsyrosanom31armsyrosanom34syrosanom32