Πανδαισία στο Ελεύθερο Ντουέτο του “Hellas Beetles Synchro Cup”!!!

Ιούνιος 10, 2017
syrosanom54

… ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ ΤΑ ΔΥΟ ΝΤΟΥΕΤΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΟΜΑΔΩΝ – Ο ΝΟΒ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ (Photos)

Πανδαισία θεαματικής Συγχρονισμένης κολύμβησης απόλαυσαν οι θεατές στο Δημοτικό κολυμβητήριο της Σύρου στο Ελεύθερο Ντουέτο, το πιο μαζικό, σε συμμετοχές, από τα αγωνίσματα της δεύτερης αγωνιστικής ημέρας (Σάββατο 10/6) του διεθνούς μίτινγκ “Hellas Beetles Synchro Cup” που διοργανώνει ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης μαζί με την ΚΟΕ και τον Δήμο Σύρου και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αγαίου.

Στην κατάταξη των χωρών (ομοσπονδιών) όπου μετείχαν Ντουέτα από όλες τις χώρες που έχουν δηλώσει συμμετοχή, τις δύο πρώτες θέσεις πήραν οι εκπρόσωποι της Ελλάδας, δηλαδή το ολυμπιακό μας Ντουέτο της Εθνικής Γυναικών και αυτό της Νεανίδων. Συγκεκριμένα, την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Ευαγγελία Πλατανιώτη και Εβελίνα Παπάζογλου, που εκτέλεσαν εντυπωσιακά το πρόγραμμά τους ως πρόβα πριν από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα (όπου έχουν υψηλές βλέψεις) και βαθμολογήθηκαν με 89,7000 β. Το ασημένιο πήραν οι Ιφιγένεια Δίπλα – Άννα Μαρία Ταξοπούλου (αναπλ. Μαρία Ελένη Αρμάου) με 85,0667 β. Το χάλκινο πήραν οι Ισπανίδες Ιρένε Χιμένο Μαρτίνεζ και Ίρις Τίο Κάσας με 83,0667.

Με 12 συμμετοχές έλαβε χώρα το αγώνισμα (Ελεύθερο Ντουέτο) στην κατάταξη των συλλόγων. Την πρωτιά πήρε το Ντουέτο του ΝΟ Βουλιαγμένης με τις Ευδοκία Φανού – Ευαγγελία Μαλκογεώργου (αναπλ. Μιχαέλα Καπαρουδάκη) με 75,6333 β. Ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης με τις Αλεξάνδρα Κουτσούλα και Όλγα Παπασαράντη βρέθηκε στη δεύτερη θέση με 75,0333 β., ενώ τρίτο ήταν το Ντουέτο του ΝΟ Χανίων με τις Αθηνά Αλατζά – Βιολέτα Ζουζούνη (αναπλ. Ζελίνα Αγάπη Ανδριανού) με 74,1333. Την 4η θέση πήρε το άλλο (νεότερο) δίδυμο του ΑΝΟΜ με τις Δανάη Καριώρη – Θεοδοσία Τζουμάκα (73,6000).

Κανονικά αγωνίστηκε και το Μικτό Ντουέτο της Ελλάδας με τη Βασιλική Κοφίδη και τον Βασίλη Γκορτσιλά που βαθμολογήθηκε με 71,2667 β.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Ελεύθερου Ντουέτου μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ.

“Είναι ένα πολύ ωραίο περιβάλλον που σε εμπνέει να αγωνιστείς καλά. Αυτός ήταν ο τελευταίος αγώνας μας πριν από το Παγκόσμιο και πήγαμε αρκετά καλά. Τέλειες δεν είμαστε ακόμα, αλλά βγήκε καλό το αποτέλεσμα και αισιοδοξούμε να βρεθούμε ψηλά στη Βουδαπέστη”. Αυτά είπε η Πλατανιώτη, ενώ η Παπάζογλου τόνισε: “Είναι ένας πολύ ωραίος αγώνας, ένα σπουδαίο διεθνές μίτινγκ για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Σημαντικό τεστ για μας, όχι τόσο για βαθμολογίες, αλλά πώς θα ανταποκριθούμε στα προγράμματα. Νομίζω είναι ευχαριστημένες οι προπονήτριές μας. Χρεάζονται βελτιώσεις για να είμαστε πανέτοιμες στο μεγάλο στόχο”.

Στις 17:30 είναι προγραμματισμένη η τελετή έναρξης, ενώ το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας των αγώνων (Σαββάτου) κλείνει με το Ελεύθερο πρόγραμμα του Ομαδικού στις 20:20 και τις απονομές στις 21:30.

Αναλυτικά μπορείτε να δείτε το συνολικό πρόγραμμα των αγώνων, αλλά και ιδιαιτέρως ενημερωτικό είναι και το ανανεωμένο bulletin της διοργάνωσης, στοιχεία τα οποία μπορείτε να δείτε και στο ειδικό link της ιστοσελίδας μας που έχει διαμορφωθεί στη πάνω δεξί μέρος της home page της και στο οποίο μπορείτε να μεταβείτε και από ΕΔΩ. Οι αγώνες μεταδίδονται σε live streaming.

Μπορείτε να δείτε και ΦΩΤΟρεπορτάζ από τους αγώνες του Ελεύθερου Ντουέτου (πατώντας πάνω ανοίγουν σε κανονικό μέγεθος):

syrosanom53syrosanom52syrosanom55syrosanom56syrosanom54

Ρεπορτάζ: Γιάννης Κορακής

Photos: Αντώνης Σολάρης