Όμορφη, λιτή και απέριττη η Τελετή Έναρξης του “Hellas Beetles Synchro Cup”

Ιούνιος 10, 2017
syrosanom60

Λιτή και απέρριτη, αλλά και με πολύ όμορφες στιγμές, ήταν η Τελετή Έναρξης του διεθνούς μίτινγκ Συγχρονισμένης Κολύμβησης “Hellas Beetles Synchro Cup” που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (10/6) στο Δημοτικό κολυμβητήριο της Σύρου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρέλαση των αθλητριών (και του αθλητή) Εθνικών Ομάδων και των συλλόγων που μετέχουν στη διοργάνωση. Τον λόγο πήρε πρώτη η διευθύντρια των αγώνων, Αντιπρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Συγχρονισμένης κολύμβησης της LEN, εθνική προπονήτρια και τεχνική σύμβουλος του διοργανωτή ΑΝΟΜ Μαρία Θηβαίου, που ως οικοδέσποινα καλωσόρισε όλους στη διοργάνωση. Μπορείτε να δείτε τον χαιρετισμό της ΕΔΩ.

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Δήμαρχος Σύρου Γιώργος Μαραγκός, που κήρυξε και επίσημα την έναρξη των αγώνων (δείτε τον λόγο του ΕΔΩ). Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ Γιώργος Κατσαρός (δείτε τον αναλυτικά ΕΔΩ).

Στη συνέχεια τα κορίτσια του oλυμπιακού μας Ντουέτου, η Ευαγγελία Πλατανιώτη και η Εβελίνα Παπάζογλου έδωσαν τον όρκο των αθλητών, ενώ ακούστηκε ο όρκος των κριτών από την Λουίζ Κένεντι και την Ελένη Κουγιά. Ανακρούστηκε και ο Ολυμπιακός Ύμνος. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την αποχώρηση των ομάδων.

Δείτε ΦΩΤΟρεπορτάζ από την Τελετή έναρξης (πατώντας ανοίγουν σε μεγάλος μέγεθος):

syrosanom60 syrosanom59syrosanom61syrosanom57syrosanom58syrosanom60