Φανταστικό φινάλε με πολλή ελληνική κουλτούρα στο εντυπωσιακό Gala του “Hellas Beetles Synchro Cup” (Photos, Video)

Ιούνιος 11, 2017
gala3

Με ένα μοναδικό θέαμα που συνδύαζε τέχνη, ελληνική παράδοση και κουλτούρα, χάρη και αρμονία στο νερό και πολύ κέφι στο φαντασμαγορικό GALA του ολοκληρώθηκε το 1ο “Hellas Beetles Synchro Cup” στο Δημοτικό κολυμβητήριο της Σύρου. Ο διοργανωτής ΑΝΟ Μεταμόρφωσης, οι Εθνικές ομάδες και οι άλλοι συμμετέχοντες σύλλογοι είχαν ετοιμάσει και παρουσίασαν προγράμματα εμπνευσμένα από τον πολιτισμό και τοπικές παραδόσεις.

Όλοι όσοι έλαβαν μέρος ήταν εντυπωσιακοί, ιδιαίτερα όμως ξεχώρισαν τα κορίτσια που χόρεψαν τη Φραγκοσυριανή του Συριανού Μάρκου Βαμβακάρη, ξεσηκώνοντας θύελλα χειροκροτημάτων, αλλά και οι κοπέλες του ΝΟΒΑ που με τον προπονητή τους Κυριάκο Τάσιο ντυμένο με τοπική ενδυμασία χόρεψαν στους σκοπούς της πατρίδας τους.

Συγκινημένη η διευθύντρια – συντονίστρια των αγώνων και εθνική προπονήτρια Μαρία Θηβαίου δήλωσε για το εκπληκτικό αυτό φινάλε: “Βγήκε ένα τεράστιο συναίσθημα στο τέλος που δεν έχω ξαναζήσει τόσα χρόνια σε καμιά μεγάλη διοργάνωση. Ήταν ένα μπουκέτο από υγεία, ζωντάνια, ομορφιά, νειάτα, ενέργεια, ενθουσιαμσό, χαρά, φαντασία, τέχνη, αξίες, κουλτούρα. Αξίες που βγαίνουν και μέσα από τον αθλητισμό και αναζωογονούν τον άνθρωπο”. Οι άλλες δηλώσεις της κ. Θηβαίου στο προηγούμενο κομμάτι για Κόμπο και απονομές.

Σας αφήνουμε να απολαύσετε τις σχετικές Φωτο και το Video:

gala9gala5gala8gala6gala10gala3gala11gala2gala1gala7

Το Video του Gala μπορείτε να το απολαύσετε παρακάτω:

Επιμέλεια, Ρεπορτάζ: Γιάννης Κορακής

Photos: Αντώνης Σολάρης