Πρωταθλητής και στο Κορασίδων Β’ ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης (Photos)

Ιούλιος 9, 2017
anomprotathlitis002

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισαν τη φετινή αγωνιστική χρονιά τα Σκαθάρια του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης, κάνοντας για άλλη μια φορά περήφανο τον σύλλογο και τους ανθρώπους του. Ο ΑΝΟΜ αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας και στην κατηγορία Κορασίδων Β΄της Συγχρονισμένης Κολύμβησης, με την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου πρωταθλήματος, την Κυριακή (9/7) το μεσημέρι, στο Δημοτικό κολυμβητήριο του Χαϊδαρίου, διοργάνωση με την οποία γράφτηκε το φινάλε των φετινών πρωταθλημάτων όλων των ηλικιακών κατηγοριών του αθλήματος, στα οποία ο ΑΝΟΜ ήταν κυρίαρχος.

Τα Σκαθάρια πρώτευσαν στη Γενική Βαθμολογία Συλλόγων με 205 βαθμούς, έξι περισσότερους από τον 2ο Πανσερραϊκό που συγκέντρωσε 199 β. Στην 3η θέση βρέθηκε ο ΝΟ Χανίων με 157 β., στην 4η ο ΝΟΒΑ με 154 β. και στην 5η ο ΝΟ Βουλιαγμένης με 147. Την πρώτη εξάδα συμπλήρωσε ο Νηρέας Χαλανδρίου με 132 β.

Ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης, στους τέσσερις τελικούς των αγωνισμάτων, πήρε δύο ασημένια μετάλλια, στο Κόμπο το Σάββατο και στο Ομαδικό σήμερα Κυριακή και δύο χάλκινα, στο Σόλο το Σάββατο με την Όλγα Σκαμνάκη και στο Ντουέτο την Κυριακή, με τις Μαρίνα Βασιλοπούλου και Όλγα Σκαμνάκη (αναπλ. Κωνσταντίνα Γιακαλή), στο φινάλε των αγώνων. Είχε επίσης μία 6η θέση στο Σόλο το Σάββατο (με τη Μ. Βασιλοπούλου) και μια 10η στο Ντουέτο την Κυριακή (με τις Αναστασία Ματσοπούλου, Αθηνά Παπαδάταου, αναπλ. Ζαφειρία Μουρατίδη).

Την Κυριακή, στον τελικό του Ντουέτου, λοιπόν, το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Ζωή Καράγγελου – Ευθαλία Δέσποινα Παγώνη (αναπλ. Μελιτίνη Κυριακή Ντόβα) του ΝΟΒΑ (που πήρε τρία στα τέσσερα χρυσά του πρωταθλήματος) με 72,5955 β. Το ασημένιο πήραν οι Ελένη Βλαχάκη – Κωνσταντίνα Φιλέντα (αναπλ. Μιχαέλα Καραντινίδη) του Πανσερραϊκού με 68,3299 β. και το χάλκινο οι Μαρίνα Βασιλοπούλου – Όλγα Σκαμνάκη (αναπλ. Κωνσταντίνα Γιακαλή) του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης με 67,8522 β.

Το χρυσό στο Ομαδικό κατέκτησαν τα κορίτσια του ΝΟΒΑ και συγκεκριμένα οι Κωνσταντίνα Δέσποινα Γρηγορίου, Ζωή Καράγγελου, Μελιτίνη Κυριακή Ντόβα, Δήμητρα Ουρανίτσα, Ευθαλία Δέσποινα Παγώνη, Ελένη Φράγγου με 69,4658 β. Το ασημένιο πήραν τα κορίτσια του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης (Μαρίνα Βασιλοπούλου, Κωνσταντίνα Γιακαλή, Αποστολία Δούνια, Κατερίνα Μανασάκη, Αναστασία Ματσοπούλου, Ζαφειρία Μουρατίδη, Αθηνά Παπαδάτου, Όλγα Σκαμνάκη, αναπλ. Βάγια Παπαγιαννάκη, Ιωάννα Σακέλλη) με 67,4360 β. και το χάλκινο ο Πανσερραϊκός με 66,5390 β.

Προπονήτριες των κοριτσιών του ΑΝΟΜ της συγκεκριμένης κατηγορίας είναι οι Βάσω και Ευγενία Καφετζή, πάντα με τη συνεργασία της Δέσποινας Θεοδωρίδου και υπό την εποπτεία της Τεχνικής συμβούλου Μαρίας Θηβαίου.

Στο διάλειμμα των αγώνων έγινε πρόγραμμα επίδειξης της Εθνικής ομάδας Γυναικών και του μικτού Ντουέτου.

Τα αποτελέσματα με τις τρεις πρώτες στους δύο τελικούς της Κυριακής:

ΝΤΟΥΕΤΟ ΤΕΛΙΚΟΣ:

1. Ζωή Καράγγελου – Ευθαλία Δέσποινα Παγώνη, αναπλ. Μελιτίνη Κυριακή Ντόβα (ΝΟΒΑ) με 72,5955 β.

2. Ελένη Βλαχάκη – Κωνσταντίνα Φιλέντα, αναπλ. Μιχαέλα Καραντινίδη (ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ) 68,3299 β.

3. Μαρίνα Βασιλοπούλου – Όλγα Σκαμνάκη, αναπλ. Κωνσταντίνα Γιακαλή (ΑΝΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ) 67,8522 β.

ΟΜΑΔΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟΣ:

1. ΝΟΒΑ (Κωνσταντίνα Δέσποινα Γρηγορίου, Ζωή Καράγγελου, Μελιτίνη Κυριακή Ντόβα, Δήμητρα Ουρανίτσα, Ευθαλία Δέσποινα Παγώνη, Ελένη Φράγγου) 69,4658 β.

2. ΑΝΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ (Μαρίνα Βασιλοπούλου, Κωνσταντίνα Γιακαλή, Αποστολία Δούνια, Κατερίνα Μανασάκη, Αναστασία Ματσοπούλου, Ζαφειρία Μουρατίδη, Αθηνά Παπαδάτου, Όλγα Σκαμνάκη, αναπλ. Βάγια Παπαγιαννάκη, Ιωάννα Σακέλλη) 67,4360 β.

3. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Ελένη Βλαχάκη, Νικολέτα Ραφαέλα Δαλγκίτση, Ελεονώρα Καραμανίδου, Μιχαέλα Καραντινίδη, Αθανασία Μάγειρα, Βασιλική Μολώζη, Θέκλα Οικονομοπούλου, Κωνσταντίνα Φιλέντα, αναπλ. Σοφία Μαρία Δόξα) 66,5390 β.

Μπορείτε να δείτε ακόμα πιο αναλυτικά όλη τη λίστα με τα αποτελέσματα των δύο τελικών της Κυριακής, αλλά και την αναλυτική Γενική Βαθμολογία συλλόγων στα συννημένο αρχεία εδώ για το ΝΤΟΥΕΤΟ και εδώ για το ΟΜΑΔΙΚΟ. Ακόμα δείτε αναλυτικότερα τη  Γενική Βαθμολογία Συλλόγων.

Επίσης μπορείτε να δείτε Φωτορεπορτάζ από τις πρωταθλήτριες Κορασίδες Β’ του ΑΝΟΜ, αλλά και το Ντουέτο του και το Ομαδικό του παρακάτω (πατώντας πάνω ανοίγουν σε μεγάλο μέγεθος):

anomprotathlitis003anomprotathlitis001bkorascobwin1bkorasomadwin1bkorasduwin1bokorasolwin1bkorasanomom1bkorasanomom2bkorasanomdu3bkorasanomdu2bkorasanomdu1anomprotathlitis002