Στο 5ο τουρνουά Παίδων “Κωνσταντίνος Μωλιώτης” τα Σκαθάρια του πόλο

Νοέμβριος 1, 2017
anompolo171

Η ομάδα υδατοσφαίρισης των νεαρών Σκαθαριών του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης θα συμμετάσχει -για 3η συνεχόμενη χρονιά φέτος- στο 5ο τουρνουά Παίδων (γεν.2003) με την επωνυμία “Κωνσταντίνος Μωλιώτης”, που διοργανώνει  η Ναυταθλητική Ένωση Λαμίας το προσεχές Σαββατοκύριακο 4-5 Νοεμβρίου στο κολυμβητήριο της Λαμίας.

Στο τουρνουά θα λάβουν μέρος, εκτός από τον ΑΝΟΜ, ο Νηρέας Χαλανδρίου, ο Ηλυσιακός, ο ΓΣ Περιστερίου, ο ΠΑΟΚ, ο Ναυτικός Όμιλος Λάρισας, ο ΟΥΚ Βόλου και φυσικά η Ναυταθλητική Ένωση Λαμίας που είναι και η διοργανώτρια ομάδα.

Η συμμετοχή της ομάδας μας σε αυτό το τουρνουά αποτελεί ένα γερό τεστ προετοιμασίας εν όψει των υποχρεώσεων της νέας σεζόν και ιδιαίτερα εν όψει του πανελλήνιου πρωταθλήματος της ίδιας ηλικιακής κατηγορίας που θα διεξαχθεί (βάση του προγραμματισμού της ΚΟΕ) στις αρχές Φεβρουαρίου.

Την αποστολή της ομάδας Παίδων του συλλόγου μας για τη Λαμία συνθέτουν οι:

Δεσποτάκης Παύλος  (2003)

Καλικάντζαρος Ανδρέας (2003)

Λάγιος Γιάννης (2003)

Μακρίδης Χαράλαμπος (2003)

Τουμπακάρης Κωνσταντίνος (2003)

Ντζουβάρας Γιώργος (2003)

Παπαδόπουλος Νικόλαος (2003)

Παπαθωμάς Εμμανουήλ (2004)

Λάππας Νικόλαος (2004)

Τσαμαδής Αναστάσιος (2005)

Νούσας Γιώργος (2005)

Παναγιωτακόπουλος Κωνσταντίνος(2006)

Δαβέρος Σπύρος (2006)

Σέργης Νικόλαος (2007)

Προπονητής : Βλαντής Πέτρος

Β. Προπονητής : Χούμας Γεώργιος

Ο προπονητής της ομάδας Πέτρος Βλαντής μας δήλωσε για τη συγκεκριμένη αποστολή: “Είναι ένα σημαντικό τουρνουά προετοιμασίας που θα συμβάλει στο δέσιμο της ομάδας. Θα έρθουν πιο κοντά τα παλιά με τα νέα παιδιά και με σκληρή δουλειά  θα μπορούμε να λειτουργούμε ως ομάδα. Παράλληλα το τουρνουά αυτό αποτελεί μια γερή δοκιμασία εν όψει του επερχόμενου πρωταθλήματος”.

Πάτώντας πάνω στην παρακάτω ΦΩΤΟ της αφίσας του τουρνουά ανοίγει σε μεγάλο μέγεθος και μπορείτε να δείτε και το αναλυτικό ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ των αγώνων:

miliotisanompolo171