Εκπληκτική εμφάνιση τα μικρά Σκαθάρια στους κολυμβητικούς “40 Χρόνια ΝΓΣ Άρτεμις ’78″ (photos, δηλώσεις)

Νοέμβριος 13, 2017
chasiotisanom11

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι μικροί κολυμβητές και κολυμβήτριες του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης στους διασυλλογικούς αγώνες κολύμβησης προαγωνιστικών κατηγοριών (9-12 ετών) με την επωνυμία ”40 Χρόνια ΝΓΣ Άρτεμις ’78″, που έγιναν το περασμένο τριήμερο (10-12/11) στο κολυμβητήριο Νίκαιας.

Τα μικρά Σκαθάρια έπιβεβαίωσαν με τον καλύτερο τρόπο την πρόοδό τους, κατέβασαν σημαντικά τους χρόνους τους (5 έως 10 δευτερόλεπτα σε κάθε αγώνισμα) και έφεραν σημαντικές διακρίσεις για το σύλλλογο κατακτώντας 4 μετάλλια, δηλαδή 1 χρυσό και 3 χάλκινα, ενώ είχαν και άλλα καλά πλασαρίσματα (σε 8άδες).

Οι κολυμβητές και κολυμβήτριες του ΑΝΟΜ που πήραν μέρος στους αγώνες είναι οι: Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου, Γεωργία Κωνσταντίνου, Λυδία Ζούπα, Ευαγγελία Παπαδοπούλου, Χριστόφορος Ζαραλίκος, Μαριάννα Μωραϊτη – Παπαγιάννη, Αγγελική Πετράκη, Σταύρος Παππάς, Χρήστος Καλτσής, Μιχαήλ Καραγιάννης.

Ιδιαιτέρως διακρίθηκαν: Ο Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο (1ος) στα 50 ύπτιο (αγόρια 11 χρ.), ενώ ήταν 3ος (χάλκινο μετάλλιο) στα 100 ύπτιο και 6ος στα 100 ελεύθερο. Και η Γεωργία Κωνσταντίνου (κορίτσια 11 χρ.) με δύο 3ες θέσεις, στα 50 και 100 ύπτιο και μια 6η θέση στα 100 ελεύθερο. Σημαντική και η 7η θέση της Λυδίας Ζούπα (κορίτσια 9 χρ.) στα 100 ελεύθερο.

ΧΑΣΙΩΤΗΣ: “ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ, ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ, ΟΜΑΔΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ”

Ο υπεύθυνος προπονητής κολύμβησης του ΑΝΟΜ Δημήτρης Χασιώτης μας δήλωσε σχετικά:

“Μπράβο σε όλα τα παιδιά που μετείχαν σε αυτούς τους πρώτους αγώνες της σεζόν. Είμαι ευχαριστημένος από όλους γιατί έβγαλαν το 100% των δυνατοτήτων τους και αυτό με ικανοποιεί ιδιαίτερα. Έδειξαν ιδιαιτέρως ανταγωνιστικοί. Με κάνει χαρούμενο ότι σε ένα διάστημα δυόμισι μηνών κατεβάσαμε 5 έως και 10 δευτερόλεπτα τους χρόνους τους και αυτό είναι ενθαρρυντικό για τη συνέχεια. Διότι μπορούμε να δουλεύουμε με καλύτερη ψυχολογία από δω και στο εξής. Βασικός μου στόχος ήταν αυτός, δηλαδή να ανεβάσω τα παιδιά και στον τομέα της ψυχολογίας, να αποκτήσουν εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους. Αυτό που βλέπω καθημερινά στην προπόνηση, το είδα και στον αγώνα. Έχουμε δουλέψει σκληρά και βγαίνει η δουλειά μας με αποτελέσματα. Έχουμε έναν ολόκληρο χειμώνα, μέχρι καλοκαίρι, για τεράστια περιθώρια βελτίωσης. Θα είναι σημαντικό για μας να αποκτήσουμε μια ακόμα διαδρομή στο κολυμβητήριο. Βασικός στόχος είναι να βελτιώνουν τα παιδιά καθημερινά στην προπόνηση την  τεχνική τους, να αξιοοποιήσουν τις μεγάλες δυνατότητες που έχουν κι εγώ πιστεύω σε αυτές. Απώτερος στόχος να ανεβαίνουμε σε διακρίσεις και μέσα από επιδόσεις κάποιες θέσεις στο βάθρο και στους μεγάλους αγώνες και στους πανελλήνιους χειμερινούς, γιατί όχι κι εκεί, να βρεθούμε ψηλά. Θέλω να τονίσω την καλή συνεργασία με το συνεργάτη μου Στέλιο Τζέλο, αλλά και την άριστη συνεργασία με το σύλλογο, με το συντονισμό της Μαρίας Θηβαίου. Αυτό βοηθάει στα αποτελέσματα, η συλλογική δουλειά. Όλοι εδώ έχουμε έναν κοινό σκοπό και το ίδιο όραμα και γι αυτό βγαίνει το αποτέλεσμα”.

Μπορείτε να δείτε σχετικές photos (πατώντας πάνω ανοίγουν σε μεγάλο μέγεθος):

chasiotisanom9chasiotisanom6chasiotisanom4chasiotisanom2chasiotisanom7chasiotisanom8chasiotisanom1chasiotisanom5