Η “Καλλιπάτειρα” στηρίζει την Εθνική ομάδα για το “Hellas Beetles Cup”

Νοέμβριος 15, 2017
kalipatreir2

Το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών “Καλλιπάτειρα” διοργανώνει ειδική εκδήλωση στο ξενοδοχείο “Μεγάλη Βρετανία”, στις 30 Νοεμβρίου (19.00), τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την υποστήριξη της Εθνικής μας ομάδας Καλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης) κολύμβησης εν όψει του διεθνούς μίτινγκ “Hellas Beetles Cup” που θα διοργανώσει, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης τον Ιούνιο του 2018 στη Σύρο και εντάσσεται πλέον στα FINA World Series.

Πρόκειται για μια βραδιά με επίδειξη μόδας του οίκου “Oscar de la Renta” και με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα από το γκρουπ Deevibes Evelina και Dominik, φιναλίστ του X Factor 2017.

Στην εκδήλωση θα είναι παρούσες οι Ολυμπιονίκες Εύη Μωραϊτίδου, Μορφούλα Ντώνα και οι διακεκριμένες διεθνώς πρωταθλήτριες του ΑΝΟΜ Εβελίνα Παπάζογλου (Ολυμπιακό Ντουέτο), Αθανασία Τσόλα και Άννα Μαρία Ταξοπούλου.

Πληροφορίες για αγορά της πρόσκλησης στα γραφεία του ΠΑΣΓ ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ και στο τηλέφωνο 2106800886 (κ. Εύη Σαντά).

Μπορείτε να δείτε σχετικές ΦΩΤΟ και την πρόσκληση που έχει αναρτήσει η Πρόεδρος του ΠΑΣΓ ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ κυρία Κατερίνα Παναγοπούλου (πατώντας πάνω ανοίγουν σε μεγάλο μέγεθος):

kalipatreir1kalipatreir3kalipatreir4kalipatreir2