Φανταστική εμφάνιση των Σκαθαριών στους προαγωνιστικούς “Αντώνης Δρόσος” στη Λάρισα (photos)

Δεκέμβριος 10, 2017
larisanom8

ΤΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΣΙΩΤΗΣ

Μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι μικροί κολυμβητές και κολυμβήτριες του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης στους διασυλλογικούς αγώνες κολύμβησης προαγωνιστικών κατηγοριών (9-12 ετών) με την επωνυμία “Αντώνης Δρόσος 2017″ που διοργάνωσε ο ΝΟ Λάρισας, το περασμένο Σαββατοκύριακο, στο κολυμβητήριο της Λάρισας.

Τα νεαρά Σκαθάρια κατέκτησαν 8 μετάλλια, από τα οποία τα τέσσερα χρυσά, 1 ασημένιο και 3 χάλκινα, ενώ είχαν κι άλλα καλά πλασαρίσματα. Όλα τα παιδιά βελτίωσαν τους χρόνους τους.

Οι επτά κολυμβητές και κολυμβήτριες του ΑΝΟΜ που πήραν μέρος στους συγκεκριμένους αγώνες είναι οι: Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου, Γεωργία Κωνσταντίνου, Μιχαήλ Καραγιάννης, Σταύρος Παππάς, Λυδία Ζούπα, Χρήστος Καλτσής, Χριστόφορος Ζαραλίκος.

Ιδιαιτέρως, λοιπόν, διακρίθηκαν οι: Γεωργία Κωνσταντίνου (κατηγορία κορίτσια 11 χρονών) που κατέκτησε τρία χρυσά μετάλλια, στα 50 ελεύθερο, στα 100 ύπτιο και στα 200 ύπτιο. Ο Μιχαήλ Καραγιάννης (αγόρια 10 χρονών) που φόρεσε στο στήθος ένα χρυσό μετάλλιο στα 100 πρόσθιο και ένα χάλκινο στα 50 πρόσθιο. Και ο Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου (αγόρια 11 χρόνων) με ένα ασημένιο μετάλλιο στα 100 ύπτιο και δύο χάλκινα, στα 50 ύπτιο και στα 200 μικτή ατομική.

Στο πλαίσιο του συγκεκριμένου μίτινγκ ο ΝΟ Λάρισας τίμησε τον προπονητή κολύμβησης του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης Δημήτρη Χασιώτη για την εν γένει προσφορά του στο άθλημα της κολύμβησης και στον συγκεκριμένο σύλλογο ως κολυμβητής.

Την κολυμβητική ομάδα προαγωνιστικών του ΑΝΟΜ στη Λάρισα συνόδεψαν, εκτός από τον προπονητή Δημήτρη Χασιώτη, ο συνεργάτης του Στέλιος Τζέλος και η έφορος κλασικής κολύμβησης του ΑΝΟΜ Θεοδώρα Εξάρχου.

“Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία για τα παιδιά, που βγήκαν για πρώτη φορά σε αγώνες εκτός Αττικής και τα πήγαν περίφημα, με διακρίσεις και βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο τους χρόνους τους. Μπράβο σε όλους”, δήλωσε ο Χασιώτης και συμπλήρωσε για τη βράβευσή του από τον ΝΟΛ: “Είναι μια σπουδαία τιμή για μένα. Τους ευχαριστώ πολύ”.

Μπορείτε να δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από την παρουσία των Σκαθαριών στους αγώνες της Λάρισας (πατώντας πάνω στις φώτο ανοίγουν σε μεγάλο μέγεθος):

larisanom9larisanom1larisanom12larisanom2larisanom6larisanom11larisanom5larisanom4larisanom13larisanom8