Υψηλές προσδοκίες και ευχές για το 2018 από την Εβελίνα Παπάζογλου

Ιανουάριος 3, 2018
papazanom182

Στην ανατολή του 2018, η πρωταθλήτριά μας και μέλος του Ολυμπιακού Ντουέτου της Εθνικής μας ομάδα Εβελίνα Παπάζογλου εκφράζει τις ευχές της για τη νέα χρονιά και βάζει τους στόχους και τις προσδοκίες της εν όψει των φετινών υποχρεώσεων που είναι υψηλοί για τον ΑΝΟΜ, για την ίδια, το Ντουέτο μας και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Αναλυτικά τα όσα μας είπε:

“Το 2017 ήταν μια ξεχωριστή χρονιά… Ήταν γεμάτη με αρκετά δύσκολες και επίπονες προσπάθειες, αλλά τα αποτελέσματα  ήταν πετυχημένα κι έτσι μας έδωσε τα εφόδια για να προχωρήσουμε δυναμικά και στο μέλλον… Μια καινούρια χρονιά ξεκινάει και ελπίζω να είναι γεμάτη επιτυχίες και διακρίσεις για τον σύλλογό μου, ο οποίος με έχει στηρίξει πάρα πολύ και μου δείχνει έμπρακτα και καθημερινά την αγάπη του και κάνει εμένα και τις συναθλήτριές μου να νιώθουμε ότι έχουμε μια δεύτερη οικογένεια.

Εγώ, από την πλευρά μου, θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο που μπορώ για να συνεχίσει ο σύλλογος να είναι περήφανος και θα επιδιώξω να τον φτάσω όσο πιο ψηλά γίνεται. Οι προσδοκίες είναι μεγάλες. Φετινός στόχος μας είναι να αποδείξουμε σε όλους, για άλλη μια φορά, ότι είμαστε μια ομάδα ισχυρή και ότι η ομαδική, σωστή και μεθοδική δουλειά είναι εκείνη που σε κάνει καλύτερο και σε βοηθάει να κατακτήσεις τα όνειρά σου.

Με την Εθνική ομάδα, φέτος, έχουμε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη Γλασκώβη τον Αύγουστο. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η αγωνιστική χρονιά διότι πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά και θα δείξουμε σε όλους ότι, αν και είμαστε μια μικρή ηλικιακά ομάδα, έχουμε όλα τα εχέγγυα και τις ικανότητες για να φτάσουμε ψηλά. Με την Ευαγγελία (σ.σ. Πλατανιώτη) θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τις θέσεις που έχουμε στην ευρωπαϊκή και παγκόσμια κατάταξη και να ανέβουμε ψηλότερα. Πιστεύω ότι είμαστε ένα πολύ δυνατό Ντουέτο και το σημαντικό είναι ότι έχουμε πολλούς στόχους και κοινά όνειρα.

Ο μακροπρόθεσμος στόχος μας, βέβαια, είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2020 στο Τόκιο. Πρέπει να ξεκινάς να ονειρεύεσαι από νωρίς και να έχεις όραμα και εμείς είμαστε ένα δίδυμο που έχουμε θέσει τους στόχους από την αρχή και ξέρουμε προς τα πού βαδίζουμε. Επίσης, το 2017 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 1ο “Hellas Synchro Beetles Cup”. Φέτος, τον Ιούνιο του 2018, το μίτινγκ μπήκε στη λίστα με τους αγώνες “FINA World Series” της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και ευελπιστούμε να πάνε όλα καλά και να είναι μια λαμπρή και ακόμα πιο πετυχημένη διοργάνωση.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις προπονήτριές μου, την κ. Μαρία Θηβαίου και την κ. Ναταλία Τσερνέτσκα, για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που δείχνουν στο πρόσωπό μου τόσα χρόνια και ελπίζω (και θα προσπαθήσω) να μην τις απογοητεύσω. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον σύλλογό μου που με στηρίζει και είναι δίπλα μου. Κι ένα ευχαριστώ στην παρτενέρ μου, την Ευαγγελία, αλλά και σε όλες τις συναθλήτριες στο σύλλογο και στην Εθνική ομάδα που μαζί τους έχω ζήσει πολλές και όμορφες αναμνήσεις. Θέλω να ευχηθώ το 2018 να φέρει υγεία και χαρά σε όλους. Είναι πολύ σημαντικό. Εάν υπάρχει υγεία και χαρά τα υπόλοιπα θα έρθουν. Καλή χρονιά να έχουμε όλοι και ελπίζω να μας βρει όλους το 2018 με ένα χαμόγελο στα χείλη!..”.

ÐÁÍÅËËÇÍÉÏ ÐÑÙÔÁÈËÇÌÁ ÓÕÃ×ÑÏÍÉÓÌÅÍÇÓ "HELLAS OPEN 2016"boudapestsyg6papazanom181papazanom3papazanom172papazanom333papazanom173