Πρωταγωνιστής και στους Χειμερινούς Κορασίδων Β’ ο ΑΝΟΜ με χρυσό και ασημένιο (Photos)

Φεβρουάριος 25, 2018
bxeirkoranom15

Συνήθης πρωταγωνιστής στην Καλλιτεχνική (Συγχρονισμένη) κολύμβησης ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης, δεν θα μπορούσε να μην έχει μεγάλες διακρίσεις και στους Χειμερινούς αγώνες Κορασίδων Β’, που ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής (25/2) στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά “Π. Καπαγέρωφ”.

Τα μικρά Σκαθαράκια κατέκτησαν δύο μετάλλια στους ισάριθμους τελικούς της διοργάνωσης, ένα χρυσό στο Ομαδικό και ένα ασημένιο με τις Κατερίνα Μανασάκη και Ζαφειρία Μουρατίδη στο Ντουέτο, εκτελώντας πολύ όμορφα τα προγράμματά τους.

Είναι μια ακόμα επιβεβαίωση για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται και στα τμήματα υποδομών των μικρών ηλικιών του συλλόγου. Υπεύθυνη για την ομάδα της συγκεκριμένης ηλικιακής κατηγορίας είναι η Αγγελική Παπάζογλου, υπό την επιμέλεια της τεχνικής συμβούλου Μαρίας Θηβαίου.

Τα αποτελέσματα με τις τρεις πρώτες στους δύο τελικούς:

ΝΤΟΥΕΤΟ ΤΕΛΙΚΟΣ:

1. Ελεονώρα Καραμανίδου – Αθανασία Μάγειρα (ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ) 65,7741 β.

2. Κατερίνα Μανασάκη – Ζαφειρία Μουρατίδη (ΑΝΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ) 65,5870 β.

3. Σοφία Σφακιανάκη – Γλυκερία Ταράζα (αναπλ. Ευαγγελία Κεφαλούκου) (ΩΡΙΩΝ) 64,2970 β.

ΟΜΑΔΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟΣ:

1. ΑΝΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ (Σωτηρία Γκανά, Αποστολία Δούνια, Κατερίνα Μανασάκη, Ζαφειρία Μουρατίδη, Βαϊα Παπαγιαννάκη, Ιωάννα Σακέλλη) 64,0271 β.

2. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Θάλεια Δάμπαλη, Ελεονώρα Καραμανίδου, Στέλλα Κωνσταντινίδου, Αθανασία Μάγειρα, Κωνσταντίνα Σαββοπούλου, Μαρία Τρεβλοπούλου, Ευδοκία Ειρήνη Φλαμούρη, Αννέτα Ψάρρα, αναπλ. Χριστίνα Ανδριτσάκη) 63,9399 β.

3. ΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Μαρίνα Βαγκέ, Εβελίνα Κατσουνάκη, Άρτεμις Κουτράκη, Ελένη Κουτράκη, Κατερίνα Κώτη, Άρτεμις Ξημέρη, Ελένη Ρουβάκη, Μελίνα Σκευάκη, αναπλ. Ευαγγελία Βαρδιαμπάση, Ναυσικά Ιοκάστη Κώτη) 63,3997 β.

Πιο αναλυτικά, για όλα τα αποτελέσματα του διημέρου των Χειμερινών αγώνων Κορασίδων Β’, σε προκριματικούς, τελικούς σε Ντουέτο και Ομαδικό, μαζί με τις Φιγούρες και τα Αστέρια πατήστε ΕΔΩ.

Μπορείτε να δείτε πλούσιο Φωτορεπορτάζ από τα κορίτσια του ΑΝΟΜ στους συγκεκριμένους αγώνες και στις απονομές (πατώντας πάνω στις φωτο ανοίγουν σε μεγάλο μέγεθος):

bxeirkoranom16

bxeirkoranom14bxeirkoranom11bxeirkoranom12bxeirkoranom13bxeirkoranom1bxeirkoranom4bxeirkoranom6bxeirkoranom9bxeirkoranom7bxeirkoranom10bxeirkoranom2bxeirkoranom3bxeirkoranom15