Η κοπή της πίτας των τριών αγωνιστικών τμημάτων του ΑΝΟΜ (photos)

Μάρτιος 10, 2018
1pita11

Οι εκδηλώσεις για την κοπή της πίτας των τριών αγωνιστικών τμημάτων του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης, αλλά και ολόκληρου του συλλόγου έλαβαν χώρα την περασμένη εβδομάδα στην αίθουσα “Θέα”, δίπλα στο κολυμβητήριο.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 5/3 έγινε η γιορτή για την πίτα των κοριτσιών των πρωταθλητριών ομάδων της Καλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης) κολύμβησης, αλλά και του συλλόγου, ενώ την Πέμπτη 8/3 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας για τα τμήματα της κλασικής Κολύμβησης και της Υδατοσφαίρισης.

Οι τυχεροί που κέρδισαν το φλουρί ήταν στη Συγχρονισμένη η Κατερίνα Μπέκου, στην Κολύμβηση ο Αυγερινός Αυγερινός και στην Υδατοσφαίριση ο Δημήτρης Λιντσεράκος.

Στην πίτα του συλλόγου τυχεροί αναδείχθηκαν ο προπονητής υδατοσφαίρισης Πέτρος Βλαντής και ο συνεργάτης Παναγιώτης Άτσας.

Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν όλα τα μέλη των ομάδων του ΑΝΟΜ -ανάμεσά τους και το Ολυμπιακό Ντουέτο Ευαγγελία Πλατανιώτη και Εβελίνα Παπάζογλου- και οι προπονητές των Σκαθαριών, η τεχνική σύμβουλος Μαρία Θηβαίου, που έκοψε και τις πίτες, αλλά και η έφορος Χαρά Αδρακτά.

Μπορείτε να δείτε πλούσιο Φωτορεπορτάζ (πατώντας πάνω στις φωτο ανοίγουν σε μεγάλο μέγεθος):

1pita21pita61pita41pita51pita141pita11pita121pita81pita71pita91pita131pita121pita11