Εξαιρετική εμφάνιση και μετάλλιο στους Χειμερινούς προαγωνιστικών ηλικιών (9-12 ετών) τα Σκαθάρια

Μάρτιος 14, 2018
xeimeranom4

Πολύ καλή εμφάνιση έκαναν τα μικρά Σκαθάρια του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης στους Χειμερινούς αγώνες κλασικής κολύμβησης προαγωνιστικών κατηγοριών (9-12 ετών) της Αττικής, το περασμένο Σαββατοκύριακο στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ .

Ο ΑΝΟΜ κατέκτησε ένα χάλκινο μετάλλιο με την Γεωργία Κωνσταντίνου (φωτο) στα 200 ύπτιο κοριτσιών 11 ετών, ενώ είχε και πολλά ακόμα πλασαρίσματα σε οκτάδες, με σημαντικότερα αυτά της ίδιας της Γεωργίας Κωνσταντίνου, που αναδείχθηκε 4η στα 50 ύπτιο κοριτσιών της ίδιας κατηγορίας, αλλά και του Κωνσταντίνου Παπαϊωάννου με την 5η θέση στα 50 ύπτιο αγοριών 11 ετών.

Ήταν μια ακόμα επιβεβαίωση για τη σημαντική πρόοδο που έχει κάνει η κολύμβηση του συλλόγου υπό την επίβλεψη του προπονητή Δημήτρη Χασιώτη.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα όλων των μικρών Σκαθαριών του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης στους συγκεκριμένους αγώνες μπορείτε να τα δείτε στις φώτος κάτω από το κείμενο (πατώντας πάνω ανοίγουν σε μεγάλο μέγεθος).

Ο υπεύθυνος προπονητής της κλασικής κολύμβησης του ΑΝΟΜ Δημήτρης Χασιώτης μας δήλωσε: “Ήταν η καλύτερή μας εμφάνιση μέχρι στιγμής και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Τα παιδιά ανταπεξήλθαν στον υψηλό ανταγωνισμό και τα πήγαν περίφημα, κάνοντας τρομερά ατομικά ρεκόρ και κατεβάζοντας κατά πολύ τους χρόνους τους. Πήραμε μια 3η θέση και μπήκαμε σε έξι 8άδες, σε ένα από τα πιο γρήγορα χειμερινά που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στης μικρές κατηγορίες. Έχουμε κάνει άλματα, τόσο σε χρόνους όσο και σαν παρουσία σε αυτούς τους 6 μήνες που είμαι στην ομάδα και θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στους αθλητές μου, που μέσα από τη δουλεια είμαστε ανταγωνιστικοί και παλεύουμε για μια θέση στο βάθρο και συνάμα σε 8άδες. Όλα αυτά τα έχουμε καταφέρει με μια διαδρομή, όπου μέσα σε αυτή κολυμπάνε 20 με 24 παιδιά, κάτι που κάνει τη δουλειά και τη δική μου και των παιδιών εξαιρετικά δύσκολη. Κλείσαμε τον πρώτο κύκλο αγώνων και επόμενος στόχος είναι το θερινό και οι Πανελλήνιοι που θα γίνουν τον Ιούνιο. Ευχαριστώ για άλλη μια φορά τη Μαρία Θηβαίου για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει”.

Δείτε τα αποτελέσματα των κολυμβητών και των κολυμβητριών του ΑΝΟΜ (πατώντας πάνω ανοίγουν σε μεγάλο μέγεθος):

xeimeranom3xeimeranom2xeimeranom1