Σαρώνουν τις διακρίσεις και τα μετάλλια στην ΟΠΕΝ τα Σκαθάρια του ΑΝΟΜ

Μάρτιος 31, 2018
opensyg2anomkomp

Ολοταχώς για την διατήρηση των σκήπτρων του πρωταθλητή της ανοιχτής (ΟΠΕΝ) κατηγορίας στη Συγχρονισμένη (Καλλιτεχνική) κολύμβηση πάει ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης. Τα Σκαθάρια έχουν, ήδη, πρωταγωνιστήσει στις τρεις πρώτες ημέρες των αγώνων, στους προκριματικούς, με πρωτιές, αλλά και στα Τεχνικά προγράμματα (Σόλο, Ομαδικό και Ντουέτο), ενώ κατέκτησαν και τα δύο πρώτα χρυσά μετάλλια στους δύο πρώτους τελικούς της διοργάνωσης, το Σάββατο (31/3) το βράδυ, σε Κόμπο και Highlight.

Το Εθνικό πρωτάθλημα γίνεται στο κλειστό κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης και φυσικά τα κορίτσια του ΑΝΟΜ είναι το μεγάλο φαβορί για τα χρυσά μετάλλια (αλλά και για ασημένια) και στους τελικούς της τελευταίας ημέρας των αγώνων, την Κυριακή (1/4) στο Σόλο, στο Ντουέτο και στο Ομαδικό.

Συγκεκριμένα, ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, πρώτα στο Κόμπο, το απόγευμα του Σαββάτου και στη συνέχεια, το βράδυ, πρώτευσε και στο Highlight. Την ομάδα αποτελούσαν και στα δύο αγωνίσματα οι: Αθανασία Τσόλα, Άννα Μαρία Ταξοπούλου, Γεωργία Βασιλοπούλου, Αλεξάνδρα Κουτρομάνου, Κατερίνα Μανάρα, Ηλιάνα Καμπούτση, Ειρήνη Γιαννούλου – Βαλμά, Δανάη Καριώρη, Όλγα Παπασαράντη, Θεοδοσία Τζουμάκα (αναπλ. Ευαγγελία Πλατανιώτη, Εβελίνα Παπάζογλου). Στο Κόμπο με 85,2333 β. και στο Highlight με 84,9333 β.

Στο Τεχνικό πρόγραμμα του Σόλο, εξάλλου, ο ΑΝΟΜ πήρε τις δύο πρώτες θέσεις με τις 1. Ευαγγελία Πλατανιώτη (44,1065 β.) και 2. Εβελίνα Παπάζογλου (42,9563 β.).

Στο Τεχνικό του Ντουέτου τα Σκαθάρια κατέλαβαν επίσης τις δύο πρώτες θέσεις. Με τις Ευαγγελία – Πλατανιώτη – Εβελίνα Παπάζογλου την πρωτιά με 43,4906 β. και τις Αθανασία Τσόλα – Άννα Μαρία Ταξοπούλου (αναπλ. Γεωργία Βασιλοπούλου) τη 2η με 40,8807 β.

Στο Τεχνικό Ομαδικό πρώτευσε με τις: Ευαγγελία Πλατανιώτη, Εβελίνα Παπάζογλου, Αθανασία Τσόλα, Άννα Μαρία Ταξοπούλου, Γεωργία Βασιλοπούλου, Κατερίνα Μανάρα, Ηλιάνα Καμπούτση, Ειρήνη Γιαννούλου – Βαλμά (αναπλ. Αλεξάνδρα Κουτρομάνου, Όλγα Παπασαράντη) με 41,5706 β.

Τεχνική σύμβουλος και αρχιπροπονήτρια των Σκαθαριών είναι πάντα η Μαρία Θηβαίου και συνεργάτες της οι Ευγενία και Βάσω Καφετζή.

Το ασημένιο μετάλλιο σε Κόμπο και Highlight πήρε ο ΝΟ Βουλιαγμένης, ενώ τα χάλκινα σε Κόμπο και Highlight ο ΝΟΒΑ.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα των αγώνων, αλλά και το πρόγραμμα μπορείτε να τα βλέπετε ΕΔΩ.

Στους αγώνες παραβρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό η κ. Ιωάννα Καρυοφύλλη, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού στη Νέα Σμύρνη (τη βλέπετε σε φωτό παρακάτω).

Το πρόγραμμα της Κυριακής περιλαμβάνει τα εξής:

10.00 Ντουέτο (ΤΕΛΙΚΟΣ)

12.00 Ομαδικό (ΤΕΛΙΚΟΣ)

14.00 Σόλο (ΤΕΛΙΚΟΣ)

16.00 Αστέρι 5 & 7

17.00 Αστέρι 6

Δείτε ΦΩΤΟ από τα Σκαθάρια στους τελικούς (πατώντας πάνω ανοίγουν σε μεγάλο μέγεθος):

opensyg1anomkompopensyg3anomkomp opensyg4anomkompopensyg5anomkompopensyg6antid1opensyg2anomkomp