Νέες σπουδαίες διακρίσεις με 3 χρυσά, 1 χάλκινο, 1 όριο κι άλλα πλασαρίσματα για τα κολυμβητικά Σκαθάρια

Απρίλης 4, 2018
hasiotis5

Συνέχεια διακρίσεων και πολύ καλών επιδόσεων για τα Σκαθάρια του τμήματος κολύμβησης του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης. Αυτή τη φορά στο κολυμβητικό μίτινγκ “Πρώτα αθλητές και μετά πρωταθλητές”, που διοργάνωσε ο Ολυμπιακός το περασμένο Σαββατοκύριακο στο κλειστό Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά “Πέτρος Καπαγέρωφ”, για προαγωνιστικές και αγωνιστικές κατηγορίες.

Στις προαγωνιστικές, τα παιδιά του ΑΝΟΜ κατέκτησαν 3 χρυσά μετάλλια, δύο από τα οποία για τη Γεωργία Κωνσταντίνου, στα 50 μ. ελεύθερο και στα 50 μ. πρόσθιο κοριτσιών 11 ετών και ένα για τον Μιχάλη Καραγιάννη, στα 50 μ. πρόσθιο αγοριών 10 ετών, αλλά και ένα χάλκινο μετάλλιο, με τον Κωνσταντίνο Παπαϊωάννου στα 50 πεταλούδα αγοριών 11 ετών.

Τα Σκαθάρια είχαν κι άλλα πολύ καλά πλασαρίσματα με δύο 4ες θέσεις (από την Γεωργία Κωνσταντίνου στα 100 ελεύθερο κοριτσιών 11 ετών και από τη Λυδία Ζούπα στα 50 ύπτιο κοριτσιών 9 ετών), αλλά και συνολικά εννέα εισόδους στην πρώτη 8άδα.

Στις αγωνιστικές κατηγορίες, η Μαρία Παλαμιδά έπιασε ακόμη ένα όριο για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών Παγκορασίδων Α’ που θα γίνει τον Ιούλιο στο Βόλο, στα 200 μ. ύπτιο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα όλων των Σκαθαριών που πήραν μέρος στους αγώνες μπορείτε να τα δείτε στις παρακάτω ΦΩΤΟ (πατώντας πάνω ανοίγουν σε μεγάλο μέγεθος).

“Είμαι ιδιαιτέρως ικανοποιημένος από τη συνεχή πρόοδο των παιδιών και από το γεγονός ότι αποδίδει καρπούς η σκληρή και μεθοδική δουλειά που κάνουμε από το περασμένο καλοκαίρι. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες και ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία όλους τους ανθρώπους του συλλόγου και ιδιαιτέρως την. κ. Μαρία Θηβαίου”. Αυτά δήλωσε ο προπονητής Δημήτρης Χασιώτης, με τη σημαντική συμβολή στην ανοδική πορεία της κολύμβησης του ΑΝΟΜ.

Δείτε φωτος και ποτελέσματα (πατώντας πάνω ανοίγουν σε μεγάλο μέγεθος):

hasiotis4hasiotis7hasiotis6hasiotis5