Το καλοκαιρινό καμπ “Gana Maximova school & studio”

Απρίλης 21, 2018
kkkaaa2

Η σχολή χορού «STANCIYA SVOBODI» και η «Gana Maximova school & studio» διοργανώνουν ένα θερινό καμπ χορού και αθλητισμού για εφήβους, παιδιά και τους γονείς τους. Πρόκειται για ένα ενδιαφέρον διάλειμμα για την οικογένεια, που βελτιώνει την υγεία και θα περιβάλλεται από διάσημους αθλητές και μια σύγχρονη ομάδα χορού διασημοτήτων.

Το συγκεκριμένο καμπ θα πραγματοποιηθεί στο συγκρότημα θερέτρων “Dagomys”, 4 αστέρων, στο Σότσι της Ρωσίας, 14-24 Αυγούστου 2018, δίπλα στη θάλασσα. Ο χώρος θα είναι γεμάτος από διαφορετικές περιοχές αναψυχής, ζώνες ψυχαγωγίας, παιχνίδια, αθλητισμό και επικοινωνία. Με μέγιστη άνεση τόσο για τα παιδιά όσο και για ενήλικες. Με καλά δωμάτια και τρία γεύματα την ημέρα (all inclusive).

Το πλούσιο πρόγραμμα θα περιλαμβάνει: Μάστερ μαθήματα καλλιτεχνικής (συγχρονισμένης) κολύμβησης, μαθήματα χορού σε διαφορετικά στιλ, με κορυφαίους προπονητές από τη Ρωσία, μαθήματα juggling, aqua fitness και aqua dance, αθλητικά παιχνίδια και διαγωνισμοί.

Οι ιδρύτριες του προγράμματος  Γκάνα Μαξίμοβα και Οξάνα Σουρουτσίνι μας λένε ότι: «Η ιδέα του Summer Camp είναι να απελευθερώσει τον εαυτό σας από τη ρουτίνα. Φροντίζετε και την αφήνετε για λίγο, ώστε να βυθιστείτε πλήρως στον κόσμο της δημιουργικότητας, του χορού, της μουσικής, της ενεργού αναψυχής, με οφέλη για την υγεία. Για τα παιδιά αυτό είναι η επικοινωνία και η ανάπτυξη, για τους ενήλικες ο τρόπος να ανακαλύψουν κάτι νέο και να περάσουν μια ενδιαφέρουσα περίοδο».

Λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο (link):

http://www.dancerstudio.ru/leto2018/eng/