Στο τουρνουά Παίδων “Splash Mini Tournament” το πόλο του ΑΝΟΜ

Απρίλης 28, 2018
anompolo171

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα υδατοσφαίρισης του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης θα συμμετάσχει στο τουρνουά Παίδων “Splash Mini Tournament” (το 6ο στη σειρά), που διοργανώνεται από το Σάββατο 28/4 έως και την Τρίτη 1/5, στο Λουτράκι.

Τα Σκαθάρια μετέχουν στον Α’ Όμιλο με αντιπάλους τις ομάδες Ερυθρός Αστέρας 1, ΝΟ Χίου, ΝΟ Βουλιαγμένης 2. Οι άλλοι Όμιλοι: Β’: ΝΟ Χανίων, Ηλυσιακός, ΓΣ Ηλιούπολης, ΝΟ Βουλιαγμένης 1. Γ’: Ολυμπιακός, ΑΝΟ Γλυφάδας, Νηρέας Λαμίας, ΓΣ Περιστερίου. Δ’: Παναθηναϊκός, Ερυθρός Αστέρας 2, Νηρέας Γέρακα, Νεάνιδες ΑΝΟ Γλυφάδας.

Ο προπονητής Πέτρος Βλαντής έχει επιλέξει την αποστολή της ομάδα Παίδων του ΑΝΟΜ που θα ταξιδέψει το Σάββατο για Λουτράκι -και θα δώσει πολύ γερά τεστ-, στην οποία περιλαμβάνονται και δύο αθλητές του Τρίτωνα Αμαρουσίου οι οποίοι θα αγωνιστούν ως δανεικοί κατά κάποιον τρόπο, με την προοπτική να ενταχθούν, από τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, κανονικά στην ομάδα. Αναλυτικά:

1. ΔΕΣΠΟΤΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

2. ΚΑΣΔΑΓΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (από Τρίτωνα Αμαρ.)

3. ΓΑΒΑΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

4. ΣΕΡΓΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

5. ΝΟΥΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

6. ΛΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

7. ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ ΜΑΡΙΟΣ (από Τρίτωνα)

8. ΚΑΛΙΚΑΤΖΑΡΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

9. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

10. ΠΑΠΑΘΩΜΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

11. ΔΑΒΕΡΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

12. ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

14. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

“Η συμμετοχή μας και σε αυτό το τουρνουά (για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά) εντάσσεται στην πορεία της δημιουργίας μιας δυνατής και ανταγωνιστικής ομάδας εν όψει και των διοργανώσεων της επόμενης σεζόν”, δηλώνει ο Πέτρος Βλαντής.