Μετάλλια από τα Σκαθάρια στη διημερίδα κολύμβησης του ΝΟΒΑ στον Βόλο

Μαϊος 16, 2018
volanom6

Άλλη μια πολύ καλή εμφάνιση έκαναν οι μικροί κολυμβητές και κολυμβήτριες του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης στην ημερίδα που διοργάνωσε ο ΝΟΒΑ στον Βόλο το περασμένο Σαββατοκύριακο. Τα Σκαθάρια κατέκτησαν 4 χρυσά, 1 ασημένιο και 2 χάλκινα μετάλλια, ενώ είχαν και άλλα καλά πλασαρίσματα.

Τα 3 χρυσά μετάλλια πήρε η Γεωργία (Ζέτα) Κωνσταντίνου (στα 50, 100 ύπτιο και στα 200 μικτή ατομική), ενώ 1 χρυσό στα 50 πρόσθιο και 1 χάλκινο στα 100 προσθιο κατέκτησε ο Μιχαήλ Καραγιάννης και τέλος, ο Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου πήρε 1 ασημένιο στα 200 ύπτιο και ένα χάλκινο στα 100 ύπτιο.
Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα των Σκαθαριών στον Βόλο μπορείτε να τα δείτε παρακάτω στη δέσμη με τις Φωτος (πατώντας πάνω ανοίγει σε μεγάλο μέγεθος).
Ο προπονητής κολύμβησης του ΑΝΟΜ Δημήτρης Χασιώτης μας δήλωσε σχετικά: “Ήταν ένα τελευταίο δυνατό και πετυχημένο τεστ για τα παιδιά εν όψει των δύο σημαντικών αγώνων που έρχονται των Ιούνιο (θερινούς & πανελλήνιους). Τα παιδιά τα πήγαν περίφημα κάνοντας ατομικά ρεκόρ, κάτι που δείχνει ότι είμαστε σε καλό δρόμο για τους αγώνες που έρχονται. Ευχαριστώ για άλλη μια φορά τη Μαρία Θηβαιου για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει, καθώς και όλους που δουλεύουν μεθοδικά για τον σύλλογο μας”.
Μπορείτε να δείτε πλούσιο Φωτορεπορτάζ από την παρουσία στον Βόλο:
volanom3volanom7volanom8volanom1volanom2volanom9volanom5volanom4volanom6