Τέταρτες στο Τεχνικό Ντουέτο στη Βουδαπέστη οι Ταξοπούλου / Βασιλοπούλου

Μαϊος 18, 2018
budaseries2

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε το νεανικό ελληνικό Ντουέτο, αποτελούμενο από τις πρωταθλήτριές μας των Νεανίδων Άννα Μαρία Ταξοπούλου και Γεωργία Βασιλοπούλου, στον τελικό του Τεχνικού προγράμματος του αγωνίσματος στην πρώτη ημέρα του διεθνούς μίτινγκ της σειράς FINA World Series της Καλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης) Κολύμβησης στη Βουδαπέστη, την Παρασκευή 18/5.

Οι Ταξοπούλου / Βασιλοπούλου, ταλαντούχα αστέρια του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης, εκτέλεσαν αρκετά καλά το πρόγραμμά τους και πήραν την 4η θέση ανάμεσα σε έμπειρα Ντουέτα (κατηγορίας γυναικών τα περισσότερα), βαθμολογούμενες με 80,3835 β. και έδειξαν σε καλή κατάσταση εν όψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Νεανίδων που θα γίνει στα μέσα Ιουλίου στην ίδια πόλη (Βουδαπέστη).

Το χρυσό μετάλλιο πήραν οι Ουκρανές Σάβτσουκ και Γιάκνο. Η Ουκρανία πήρε το χρυσό και στο Κόμπο, τον άλλο τελικό της πρεμιέρας.

Να σημειώσουμε ότι οι Ελληνίδες ήταν 5ες αρχικά, αλλά επειδή την 3η θέση πήρε το δεύτερο ουκρανικό ντουέτο, το Ντουέτο μας κατατάσσεται επίσημα 4ο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Το Σάββατο 19/5, δεύτερη ημέρα των αγώνων, υπάρχει η συμμετοχή της Ευαγγελίας Πλατανιώτη στο Τεχνικό Σόλο και των Ταξοπούλου / Βασιλοπούλου στο Ελεύθερο Ντουέτο.

Να σημειώσουμε ότι οι πρωταθλήτιές μας συνοδεύονται από την ομοσπονδιακή προπονήτρια, τεχνική σύμβουλο του ΑΝΟΜ και μέλος της Τεχνικής Επιτροπής Συγχρονισμένης της FINA Μαρία Θηβαίου (φωτο 1) και την τεχνική σύμβουλο στην ΚΟΕ Ελένη Κουγιά ως διεθνή κριτή.

budaseries1budaseries2