Τέταρτη η Πλατανιώτη στο Τεχνικό Σόλο του FINA World Series στη Βουδαπέστη

Μαϊος 19, 2018
budaseries5

Την 4η θέση στον τελικό του Τεχνικού προγράμματος του Σόλο, στο πρώτο κομμάτι της δεύτερης ημέρας του διεθνούς μίτινγκ της σειράς FINA World Series της Καλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης) Κολύμβησης, στη Βουδαπέστη, το Σάββατο το μεσημέρι, πήρε η Ευαγγελία Πλατανιώτη.

Η πρωταθλήτριά μας και μέλος του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης εκτέλεσε όμορφα το πρόγραμμά της και βαθμολογήθηκε με 85,8667 β. και έδειξε να βρίσκεται σε καλό δρόμο στην προετοιμασία εν όψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Αυγούστου στη Γλασκώβη. Στον αγώνα πήραν μέρος πολλά από τα μεγάλα ονόματα του παγκοσμίου στερεώματος.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ρωσίδα Βαρβάρα Σουμπότινα με 94,1510 β., το ασημένιο η Ουκρανή Γελιζαβέτα Γιάκνο με 91,0814 β. και το χάλκινο η Ιταλίδα Λίντα Τσερούτι με 88,5434 β. Μετείχαν συνολικά 14 αθλήτριες και η Πλατανιώτη ήταν 5η, αλλά επειδή το 4ο στην κατάταξη Σόλο ήταν το δεύτερο από την Ουκρανία (ίδια χώρα), η Μάρτα Φιεντίνα, η Ελληνίδα κατατάχθηκε επίσημα 4η.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε δίπλα στις ΦΩΤΟ παρακάτω (πατώντας πάνω ανοίγουν σε μεγάλο μέγεθος).

Αργά το βράδυ του Σαββάτου, οι νεαρές μας Άννα Μαρία Ταξοπούλου και Γεωργία Βασιλοπούλου μετέχουν στον τελικό του Ελεύθερου Ντουέτου.

budaseries4budaserapotel1budaserapotel2budaserapotel3budaseries3