Τρία μετάλλια (χρυσό, ασημένιο, χάλκινο) κι άλλα καλά πλασαρίσματα στους Θερινούς προαγωνιστικών τα Σκαθάρια

Ιούνιος 6, 2018
xeimerinanom4

Πολύ καλή εμφάνιση έκαναν οι μικροί και ταλαντούχοι κολυμβητές του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης στους Θερινούς αγώνες κολύμβησης προαγωνιστικών ηλικιών για τα σωματεία της Αττικής, που έγιναν το περασμένο Σαββατοκύριακο στα κολυμβητήρια Περιστερίου (για τις ηλικίες 11-12 ετών) και Χαϊδαρίου (9-10 ετών).

Τα Σκαθάρια κατέκτησαν τρία μετάλλια, έχα χρυσό, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο, ενώ είχαν πέντε ακόμα πολύ καλά πλασαρίσματα σε οκτάδες, αλλά και άλλες πολύ καλές θέσεις με σπουδαίους χρόνους γενικότερα, κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά στον σύλλογο.

Μεγάλη πρωταγωνίστρια ήταν η Γεωργία Κωνσταντίνου, η οποία κατέκτησε και τα τρία μετάλλια στην κατηγορία κοριτσιών 11ετών, ένα χρυσό στα 100 ύπτιο, ένα ασημένιο στα 50 ύπτιο και ένα χάλκινο στα 200 μικτή ατομική.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα των παιδιών του ΑΝΟΜ μπορείτε να τα δείτε παρακάτω στις φωτο (πατώντας πάνω ανοίγουν σε μεγάλο μέγεθος).

Ο προπονητής Δημήτρης Χασιώτης μας δήλωσε σχετικά:

“Οι θερινοί αγώνες ήταν ο στόχος που είχαμε βάλει από την αρχή της χρονιάς, καθώς μαζί με τους πανελλήνιους, που έρχονται σε δύο εβδομάδες, είναι οι σημαντικότερες διοργανώσεις για την προαγωνιστική κατηγορία. Τα παιδιά έδειξαν ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν στον υψηλό ανταγωνισμό και να φτάσουν σε πολύ υψηλές θέσεις, κάτι που με κάνει πάρα πολύ χαρούμενο. Γιατί φάνηκε η δουλειά που έχουν κάνει όλον τον χρόνο και κάτω από δύσκολες συνθήκες, καθώς στις προπονήσεις κολυμπάνε σε μια διαδρομή 20 με 25 άτομα ταυτόχρονα. Καταφέραμε και πήραμε τρία μετάλλια και να μπούμε συνολικά σε οχτώ 8άδες και αυτό δείχνει την άνοδο και των παιδιών, αλλά και του συλλόγου μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ορισμένοι  χρόνοι που έκαναν τα παιδιά είναι από τις κορυφαίες επιδόσεις, όχι μόνο στην Αττική, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Μας έμεινε ένας αγώνας για να ολοκληρωθεί μια απολύτως  επιτυχημένη χρονιά. Ευχαριστώ για άλλη μια φορά την Μαρία Θηβαίου που είναι δίπλα μας και μου δείχνει εμπιστοσύνη, καθώς και όσους δουλεύουν για τον σύλλογο μας για να βγει αυτό το αποτέλεσμα”.

xeimerinanom5xeimerinanom2xeimerinanom3xeimerinanom1xeimerinanom4