Φανταστικό φινάλε με 2 χρυσά και 1 χάλκινο για τα Σκαθάρια στους Πανελλήνιους προαγωνιστικών (photos)

Ιούνιος 26, 2018
panelanom185 (2)

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η σεζόν για τα μικρά Σκαθάρια του ΑΝΟΜ στην κολύμβηση, και συγκεκριμένα με μια φανταστική εμφάνιση στους Πανελλήνιους θερινούς αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών (9, 10, 11 και 12 ετών) που έγιναν στα κολυμβητήρια Χαϊδαρίου και Περιστερίου.

Εντυπωσιακή ήταν η 11χρονη ταλαντούχα και πολλά υποσχόμενη Γεωργία (Ζέτα) Κωνσταντίνου, που κατέκτησε δύο (2) χρυσά μετάλλια, στα 100 και στα 200 ύπτιο και ένα (1) χάλκινο στα 50 ύπτιο. Υπήρξαν επίσης και πολλά πλασαρίσματα σε 8άδες για τα Σκαθάρια.

Όλα τα παιδιά του ΑΝΟΜ που έλαβαν μέρος στους αγώνες ήταν οι: Ζέτα Κωνσταντίνου, Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου, Εβελίνα Παπαδοπούλου, Μαριάνθη Μωραϊτη, Αγγελίνα Πετράκη, Σταύρος Παππάς, Χρήστος Καλτσής, Χριστόφορος Ζαραλίκος, Μιχαήλ Καραγιάννης, Γιώργος Νακίδης, Ευγενία Νακίδη, Λυδία Ζούπα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των συγκεκριμένων αγώνων, στο Χαϊδάρι ΕΔΩ και στο Περιστέρι ΕΔΩ.

Ο υπεύθυνος προπονητής κολύμβησης του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης Δημήτρης Χασιώτης δήλωσε σχετικά: «Μια επιτυχημένη χρονιά έφτασε στο τέλος της με τον καλύτερο τρόπο. Δύο χρυσά, ένα χάλκινο μετάλλιο, αρκετές 8άδες και πολύ καλούς χρόνους σε πανελλήνιους αγώνες, με συμμετοχή σωματείων από όλη την Ελλάδα ήταν, πιστεύω, το κερασάκι στην τούρτα για αυτή τη χρονιά. Κάτω από δύσκολες συνθήκες και με μόλις μία διαδρομή στις προπονήσεις, τα παιδιά κατάφεραν  να πρωταγωνιστούν και να φέρουν αρκετά μετάλλια και πολύ καλές επιδόσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά που δείξανε φέτος ότι μπορούν να καταφέρουν πολλά. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στην Μαρία Θηβαίου που είναι δίπλα μας και σε όσους δουλεύουν στον σύλλογο μας. Καλό καλοκαίρι σε όλη την προαγωνιστική ομάδα και ελπίζω η νέα χρονιά να μας βρει κάτω από πιο καλές συνθήκες στην πισίνα μας».

Η κ. Μαρία Θηβαίου δήλωσε σχετικά: “Συγχαρητήρια στα παιδια!!! Ιδιαίτερα στη Ζέτα μας που ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς για μια λαμπρή πορεία. Στον στυλοβάτη αυτών των επιτυχιών Δημήτρη Χασιώτη, εύχομαι, προπονητικά να ξεπεράσει τον ευατό του!!!”.

Μπορείτε να δείτε σχετικό φωτορεπορτάζ:

panelanom183panelanom184panelanom181panelanom182 (2)