Επίλεκτη κολυμβήτρια της ΚΟΕ η Ζέτα Κωνσταντίνου του ΑΝΟΜ

Σεπτέμβριος 19, 2018
zetta1

Μια σπουδαία διάκριση για τον ΑΝΟ Μεταμόρφωσης και το πιο πετυχημένο Σκαθάρι του επεφύλασσε το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής σεζόν στην κλασική κολύμβηση. Συγκεκριμένα, η 11χρονη ταλαντούχα κολυμβήτρια του ΑΝΟΜ Γεωργία (Ζέτα) Κωνσταντίνου, επιβραβεύτηκε για τις συνεχείς επιτυχίες της τη σεζόν που πέρασε -με αποκορύφωμα το Πανελλήνιο πρωτάθλημα προαγωνιστικών- και εντάχθηκε στο αναπτυξιακό πρόγραμμα πρόγραμμα επιλέκτων κολυμβητών και κολυμβητριών της ΚΟΕ, ηλικίας 12-15 ετών.

Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα εντάσσονται οι κορυφαίοι σε κάθε ηλικιακή κατηγορία και αγώνισμα, με βάση τις επιδόσεις τους και τα αποτελέσματά τους, στη διάρκεια της σεζόν που πέρασ,ε και παρακολουθούνται στενά από την Ομοσπονδία στα πλαίσια του συγκεκριμένου προγράμματος εν όψει της συνέχειας. Θυμίζουμε ότι η Κωνσταντίνου είχε συνεχείς διακρίσεις μέσα στη χρονιά με αποκορύφωμα την εντυπωσιακή εμφάνιση στους Θερινούς Πανελλήνιους αγώνες προαγωνιστικών όπου που κατέκτησε δύο (2) χρυσά μετάλλια, στα 100 και στα 200 ύπτιο και ένα (1) χάλκινο στα 50 ύπτιο.

Φυσικά, σε αυτό το επίτευγμα, αλλά και στη σημαντική πρόοδο όλων των παιδιών του ΑΝΟΜ, αντικατοπτρίζεται η πολύ καλή και μεθοδική δουλειά που γίνεται πλέον στο τμήμα κολύμβησης των Σκαθαριών υπό την επιμέλεια του προπονητή Δημήτρη Χασιώτη και την επίβλεψη της τεχνικής συμβούλου Μαρίας Θηβαίου.

Αναλυτικά για το πρόγραμμα επιλέκτων, στο οποίο περιλαμβάνεται και η Ζέτα Κωνσταντίνου, μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.