Ευγενία Καφετζή: “Περηφάνια και μεθοδική δουλειά για υψηλότερους στόχους”

Οκτώβριος 10, 2018
solaponom18

Photo: Η Ευγενία Καφετζή (αριστερά) με τις Χαρά Αδρακτά, Βάσω Καφετζή και Μαρία Θηβαίου

Η σκληρή και μεθοδική δουλειά συνεχίζεται και στο ξεκίνημα της νέας σεζόν για το τμήμα Καλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης) κολύμβησης του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης, καθώς οι απαιτήσεις αυξάνονται, διότι τα Σκαθάρια οφείλουν να διατηρηθούν στην κορυφή, κάτι που πέτυχαν την περασμένη αγωνιστική περίοδο με την κατάκτηση του πρωταθλήματος σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες. Αυτό τονίζει και η προπονήτρια Ευγενία Καφετζή στις δηλώσεις της στην ιστοσελίδα μας για τον απολογισμό της σεζόν που πέρασε και τους στόχους για την καινούργια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

“Σχετικά με τη χρονιά που μας πέρασε, κάνοντας έναν απολογισμό, μας μένει μια πολύ γλυκιά γεύση από όσα πετύχαμε. Αθλήτριες, προπονήτριες και παράγοντες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό! Το ξεκίνημα είχε γίνει στα χειμερινά πρωταθλήματα με τις εξαίρετες εμφανίσεις, οι επιτυχίες συνεχίστηκαν και στα θερινά, με τις κατακτήσεις των τίτλων, ενώ η κορύφωση ήταν στο καθιερωμένο μας πλέον διεθνές μίτινγκ μας “Beetles Cup” όπου καταφέραμε σημαντικές νίκες!

Θεωρώ ότι πρέπει να κάνουμε ειδική αναφορά στο γεγονός ότι πολλές αθλήτριές μας συμμετείχαν σε αγώνες με τις Εθνικές μας ομάδες! Πλατανιώτη, Παπάζογλου, Τσόλα, Ταξοπούλου, Βασιλοπούλου, Καριώρη, Γιαννούλου, Καραμέσιου, Μισίκεβιτς, Ελένη και Μπέκου αγωνίστηκαν με τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα της ηλικιακής τους κατηγορίες σε διεθνείς διοργανώσεις και επίσης διακρίθηκαν.

Χαίρομαι πολύ, είμαι περήφανη για τις επιτυχίες των παιδιών μας και τρέφω ελπίδες για ακόμη περισσότερες στο μέλλον! Μας ενδιαφέρει να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι και να βάζουμε υψηλότερους στόχους! Κι αυτό θα γίνει και τη νέα χρονιά. Θα συνεχίσουμε την ομαδική και μεθοδική δουλειά με την στήριξη του συλλόγου και ειδικά της τεχνικής μας συμβούλου Μαρίας Θηβαίου την οποία ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας περιβάλει.
Σχετικά με το θέμα της έλλειψης του απαραίτητου χώρου προπόνησης στο κολυμβητήριο, μαθαίνω ότι έχουν βρεθεί κάποιες λύσεις οι οποίες θα διευκολύνουν πολύ στο έργο μας!
Η εύρεση νέας πισίνας με περισσότερο χρόνο μουσικής, το οποίο είναι πολύ σημαντικό για το άθλημα, μας δημιουργούν ευνοϊκότερο κλίμα συνθηκών το οποίο πιστεύουμε θα βοηθήσει σημαντικά στην εξέλιξη της ομάδας μας!”.