Χασιώτης: “Οδηγός η περσινή χρονιά για μεγαλύτερες επιτυχίες”

Οκτώβριος 22, 2018
chasiotisanom12

Ωριμάζει, εξελίσσεται και δυναμώνει το τμήμα κολύμβησης του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης, χρόνο με τον χρόνο. Ιδιαίτερα την περσινή σεζόν, η πρόοδος ήταν τεράστια και ο επικεφαλής προπονητής Δημήτρης Χασιώτης, στις δηλώσεις του για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, τονίζει ανάμεσα στο άλλα, ότι αυτή πρέπει να αποτελέσει οδηγό για τη συνέχεια ώστε να έρθουν νέες και μεγαλύτερες επιτυχίες. Αναλυτικά τα όσα μας είπε:

“Η χρονιά ξεκίνησε ενθαρρυντικά, με πολλή όρεξη για δουλειά και φιλοδοξίες για νέες επιτυχίες, ώστε να δοθεί συνέχεια στην πολύ καλή περσινή σεζόν.

Το κολυμβητική τμήμα έχει κάνει άλματα σε όλα τα επίπεδα και σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες που διαθέτει έμψυχο υλικό. Έχουμε πλέον πάνω από 200 παιδιά στην κλασική κολύμβηση. Από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο Σκαθάρι, όλα δουλεύουν σκληρά. Κάτι το οποίο με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο και σε αυτά αντικατοπτρίζεται η σωστή και μεθοδική δουλειά που γίνεται στο σωματείο.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας, νομίζω ότι η περσινή χρονιά πρέπει να γίνει οδηγός και να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά για να φέρουμε τις ίδιες και μεγαλύτερες επιτυχίες. Από τις επιτυχίες που είχαμε σαν ομάδα, με τα παιδιά να δίνουν το 100% σε όλους τους αγώνες που συμμετείχαν, φέρνοντας μετάλλια και ατομικά ρεκόρ σε κάθε προσπάθειά τους, ήρθε και η επιβράβευση από την Κολυμβητική Ομοσπονδία εντάσσοντας τη Ζέτα Κωνσταντίνου στα επίλεκτά της. Επίσης είχαμε για πρώτη φορά σαν σωματείο παρουσία σε Πανελλήνιους αγώνες Παγκορασίδων με τη συμμετοχή της Μαρίας Παλαμιδά, που τα πήγε εξαιρετικά.

Όλα αυτά τα καταφέραμε με προετοιμασία σε μόλις μία διαδρομή στο κολυμβητήριο της Μεταμόρφωσης. Τα προβλήματα με τη γνωστή αντιμετώπιση από τον Δήμο δυστυχώς συνεχίζονται και φέτος, παρά τις επιτυχίες και την αύξηση των παιδιών σε όλα τα τμήματα του συλλόγου. Γι’ αυτόν τον λόγο κάναμε μια πολύ σημαντική εσωτερική αλλαγή και μας παραχώρησε τον χώρο (τη διαδρομή) που είχε το αγωνιστικό τμήμα της η ομάδα μας της Συγχρονισμένης Κολύμβησης, που είναι και η πρωταθλήτρια ομάδα τα τελευταία χρόνια, κι έτσι μπορούμε την κύρια προπόνησή μας να την βγάζουμε σε δύο διαδρομές. Γι αυτό θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τη Μαρία Θηβαίου, που με τη στήριξή της σε εμένα και στο τμήμα βρέθηκε μια λύση σε αυτό το πρόβλημα που κρατάει χρόνια. Οι επιτυχίες είναι συλλογική δουλειά και εμείς τα πάμε περίφημα γιατί λειτουργούμε σαν οικογένεια για το καλό της ομάδας. Ευχαριστώ και τους υπόλοιπους συνεργάτες και τους συντελεστές αυτής της προσπάθειας”.