Συμμετοχή και στο 6ο τουρνουά Παίδων “Κωνσταντίνος Μωλιώτης” τα Σκαθάρια του πόλο

Νοέμβριος 3, 2018
poloanom2 (2)

Έχει καθιερωθεί πλέον ως το πιο σημαντικό τεστ των πολιστών του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης εν όψει των υποχρεώσεων της νέας σεζόν. Η ομάδα υδατοσφαίρισης των νεαρών Σκαθαριών του ΑΝΟΜ θα συμμετάσχει και φέτος -για 4η συνεχόμενη χρονιά- στο 6ο τουρνουά Παίδων με την επωνυμία “Κωνσταντίνος Μωλιώτης”, που διοργανώνει  η Ναυταθλητική Ένωση Λαμίας, το Σαββατοκύριακο 3-4 Νοεμβρίου στο κολυμβητήριο της Λαμίας.

Στο τουρνουά θα λάβουν μέρος, εκτός από τον ΑΝΟΜ, οι ΝΕ Λαμίας, ΠΑΟΚ, ΟΥΚ Βόλου 1, που είναι στον Α’ Όμιλο, καθώς και οι Άρης Νίκαιας, Ηλυσιακός, ΝΟΙ και ΟΥΚ Βόλου 2, που συνθέτουν τον Β’ Όμιλο.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τα Σκαθάρια θα συμμετάσχουν σε αυτή τη διοργάνωση στο πλαίσιο κυρίως της προετοιμασίας της ομάδας για το αντίστοιχο ηλικιακό πρωτάθλημα. Στην αποστολή, πάντως, έχουν συμπεριληφθεί, εκτός από Παίδες, και αθλητές της κατηγορίας Εφήβων και Μίνι Παίδων.

Ο υπεύθυνος προπονητής του τμήματος υδατοσφαίρισης του ΑΝΟΜ Πέτρος Βλαντής δηλώνει σχετικά: “Είναι τιμή μας που μας καλούν σε τέτοιες διοργανώσεις, διότι αυτό σημαίνει ότι πλέον έχουν αρχίσει και μας υπολογίζουν ως άξιους αντιπάλους μιας  α΄ δυναμικότητας, ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε σωματεία που υπάρχουν χρόνια στο χώρο της υδατοσφαίρισης. Θα προσπαθήσουμε, λοιπόν, να δείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας”.

Αναλυτικά το ρόστερ της ομάδας:οpinakas

Πάτώντας πάνω στην παρακάτω ΦΩΤΟ της αφίσας του τουρνουά (ανοίγει σε μεγάλο μέγεθος και) μπορείτε να δείτε και το αναλυτικό ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ των αγώνων:

poloanom1poloanom2 (2)