Δυνατό τεστ για το μοντάρισμα της ομάδας το τουρνουά “Κωνσταντίνος Μωλιώτης”

Νοέμβριος 6, 2018
poloanom8

Ένα πολύ γερό τεστ στην πορεία της προετοιμασίας των παιδιών του τμήματος υδατοσφαίρισης για τα πρωταθλήματα που θα ξεκινήσουν το χειμώνα ήταν η συμμετοχή των Σκαθαριών του ΑΝΟΜ (για 4η συνεχόμενη χρονιά) στο 6ο τουρνουά “Κωνσταντίνος Μωλιώτης” στη Λαμία, το περασμένο Σαββατοκύριακο. Στην αποστολή μετείχαν πολίστες κυρίως της κατηγορίας των Παίδων, μαζί με έφηβους και με δύο μίνι παίδες, υπό τις εντολές του προπονητή Πέτρου Βλαντή.

“Η ομάδα των Παίδων φτιάχνεται τώρα, μοντάρεται εν όψει της συμμετοχής της στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Και με την παρουσία της στο τουρνουά της Λαμίας έδειξε να βρίσκεται σε καλό δρόμο”, μας λέει ο Πέτρος Βλαντής και συμπληρώνει: “Δείξαμε ένα καλό πρόσωπο, είχαμε αξιοπρεπέστατη παρουσία, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων. Κυρίως έπαιξαν οι αθλητές της κατηγορίας των Παίδων, ενώ αυτοί των Εφήβων (που παρακολουθούσαν, βλέποντας τις προσπάθειες και τα λάθη για να διορθώνονται) όταν χρησιμοποιήθηκαν τα πήγαν πολύ καλά…”

“…Το πρώτο ματς του Ομίλου μας ήταν κόντρα στον Νηρέα Λαμίας (8-10) με τη συμμετοχή των Παίδων και τους Έφηβους να αγωνίζονται για 6 λεπτά μόνο. Στη συνέχεια, απέναντι στον ΟΥΚ Βόλου 1 (11-13) οι Έφηβοί μας μπήκαν και αγωνίστηκαν περίπου δύο οκτάλεπτα. Με τον πρωταθλητή Ελλάδας ΠΑΟΚ (6-22) το ματς ήταν -όπως αναμενόταν- πολύ δύσκολο, παρά τη συνεισφορά των Εφήβων. Στο τελευταίο παιχνίδι, για τις θέσεις 7η-8η, κόντρα στον ΝΟ Ιτέας, στο οποίο αγωνίστηκαν με την ομάδα μόνο Παίδες, από 12-3 που χάναμε αρχικά, μπορέσαμε και μειώσαμε την ψαλίδα στο τελικό σκορ 12-9 με καλή προσπάθεια…”.

“…Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά, προχωράμε μπροστά και θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι το Φεβρουάριο στην Α’ φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Παίδων, για να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η πρόκριση στη Β’ φάση. Κάποια από αυτά τα παιδιά θα βοηθήσουν και την ομάδα των Εφήβων στο δικό της πρωτάθλημα. Αυτό το ηλικιακό πρωτάθλημα (των Εφήβων) γίνεται με παιδιά γεννημένα 2002 και νεότερα. Εμείς δεν διαθέτουμε παιδιά αυτής της ηλικίας και θα λάβουμε μέρος με γεννημένους το 2003 και μικρότερους, προσπαθώντας για το καλύτερο”.

Μπορείτε να δείτε τους αθλητές που ήταν στην αποστολή του τουρνουά της Λαμίας ΕΔΩ.