Στο Βελιγράδι ως Delegate η Μαρία Θηβαίου και στην Πράγα ως Κριτής – Με συμμετοχή του ΑΝΟΜ το “Christmas Prize”

Νοέμβριος 10, 2018
beligradstari111

Photo: Η Μαρία Θηβαίου με τη Μαρία Σένιτσα, διευθύντρια των αγώνων

Στην πρωτεύουσα της Σερβίας, το Βελιγράδι, θα βρεθεί το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Νοεμβρίου η Αντιπρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Καλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης) κολύμβησης της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (LEN), εθνική προπονήτριά μας και τεχνική σύμβουλος του ΑΝΟΜ Μαρία Θηβαίου.

Η κ. Θηβαίου θα είναι η LEN Dalegate στο διεθνές μίτινγκ που γίνεται εκεί με την επωνυμία Synchro Open “Stari Grand” 2018, τις συγκεκριμένες ημερομηνίες και το οποίο αποτελεί τον τρίτο γύρο της σειράς των μίτινγκ του ευρωπαϊκού κυπέλλου “LEN Synchro Cup”.

Να σημειώσουμε ότι η Μαρία Θηβαίου είχε βρεθεί και πάλι στο Βελιγράδι πριν από λίγες ημέρες, στο ετήσιο σεμινάριο της LEN.

Στο τέλος του μήνα, εξάλλου και συγκεκριμένα από τις 30 Νοεμβρίου έως και τις 2 Δεκεμβρίου θα βρεθεί στην Πράγα για το 37ο διεθνές μίτινγκ “Christmas Prize Prague 2018″, ως διεθνής Κριτής. Στους συγκεκριμένους αγώνες θα μετάσχει και ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης με δυνατή παρουσία. Για το συγκεκριμένο μίτινγκ θα παραθέσουμε και ειδικό αφιέρωμα λίγες ημέρες πριν από την αναχώρηση της αποστολής.

Ειδικές πληροφορίες για τα δύο αυτά μίτινγκ μπορείτε να δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ για το Βελιγράδι και ΕΔΩ για την Πράγα.