Ανοίγουν ορίζοντες τα Σκαθάρια του ΑΝΟΜ, με “εκστρατεία” στην Πράγα για το “Christmas Prize”

Νοέμβριος 17, 2018
praga1

Ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης και ιδιαίτερα το τμήμα Καλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης) κολύμβησης των Σκαθαριών -πρωταθλητής Ελλάδας σε όλες τις κατηγορίες- εξελίσσεται, γιγαντώνεται, ωριμάζει και αναγνωρίζεται διεθνώς χρόνο με τον χρόνο. Κι αυτό θα επιβεβαιωθεί και πάλι με τη συμμετοχή του σε ένα μεγάλο διεθνές μίτινγκ, και μάλιστα στο εξωτερικό για πρώτη φορά.

Τα Σκαθάρια ανοίγουν τα φτερά τους και ο ΑΝΟΜ τους ορίζοντές του και, δεχόμενος την πρόσκληση που είχε από τους διοργανωτές, θα μετάσχει στο διεθνές μίτινγκ Συγχρονισμένης “Christmas Prize Prague 2018″, που γίνεται στην πρωτεύουσα της Τσεχίας Πράγα, από τις 30 Νοεμβρίου έως και τις 2 Δεκεμβρίου 2018.

Στη μεγάλη αυτή αθλητική συνάντηση, που έχει καθιερωθεί ως θεσμός, θα μετάσχουν περισσότερες από 250 αθλήτριες από Εθνικές ομάδες και συλλόγους, από όλον τον κόσμο, στις κατηγορίες Senior και Comen (13-15 ετών).

Αναλυτικά η σύνθεση της ομάδας των Σκαθαριών που θα μετάσχει στους αγώνες της Πράγας:

ΣΟΛΟ senior: Μαρία Ευαγγελία Κωνσταντέλλη.

ΣΟΛΟ comen (13-15 χρ.): Αικατερίνη Μανασάκη.

ΝΤΟΥΕΤΟ: Όλγα Σκαμνάκη – Ελένη Ηλιάνα Καραμάνη.
ΟΜΑΔΙΚΟ: Αικατερίνη Μανασάκη, Όλγα Σκαμνάκη, Ελένη Ηλιάνα Καραμάνη, Βάια Παπαγιαννάκη, Αθηνά Παπαδάτου, Ειρήνη Παπαδάτου.
Όλες οι παραπάνω αθλήτριες θα αγωνιστούν και στις Φιγούρες.
Την αποστολή θα συνοδεύει η συνεργάτιδα του τεχνικού τιμ του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης Βασιλική Καφετζή.
Στην Πράγα θα μεταβεί τις ίδιες ημέρες και η τεχνική σύμβουλος του ΑΝΟΜ, ομοσπονδιακή προπονήτρια και Αντιπρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Συγχρονισμένης κολύμβησης της LEN Μαρία Θηβαίου, με την ιδιότητά της ως Διεθνής Κριτής.
Ειδικές πληροφορίες για το διεθνές μίτινγκ ”Christmas Prize Prague 2018″ μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ
αλλά και ΕΔΩ.
1h_Metamorfosi_048