Χαλαρές στιγμές και ευχές εν αναμονή του νέου χρόνου

Δεκέμβριος 31, 2018
kolanom1

Τα Σκαθάρια του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης αποδεικνύουν συνεχώς το δέσιμό τους ως ομάδα, που λειτουργεί μεθοδικά και φέρνει αποτελέσματα και διακρίσεις στους υγρούς στίβους, πάντα στο πλαίσιο του ευ αγωνίζεσθαι και της ανάδειξης του αθλητικού ιδεώδους.

Οι δεσμοί, όμως, αποδεικνύονται στενοί και εκτός αγωνιστικών δραστηριοτήτων. Σε μια ζεστή βραδιά, που οργανώθηκε με πρωτοβουλία της τεχνικής συμβούλου Μαρίας Θηβαίου, σε έναν όμορφο χώρο στο κέντρο της Αθήνας, οι συνεργάτες και τα μέλη του τεχνικού τιμ όλων των αγωνιστικών τμημάτων του ΑΝΟΜ χαλάρωσαν για λίγο με μουσική, ποτό και ευχάριστη κουβέντα, εν αναμονή του καινούργιου χρόνου για τον οποίο ευχήθηκαν υγεία, ευτυχία και νέες επιτυχίες για τον σύλλογο.

Εκτός από τη Μαρία Θηβαίου, παρέστησαν η έφορος Χαρά Αδρακτά, η πρωταθλήτριά μας Εβελίνα Παπάζογλου, οι υπεύθυνοι τεχνικοί της Καλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης) κολύμβησης Ευγενία Καφετζή, της Κολύμβησης Δημήτρης Χασιώτης, της Υδατοσφαίρισης Πέτρος Βλαντής, οι συνεργάτες του τεχνικού τιμ της Καλλιτεχνικής Αγγελική Παπάζογλου, Όλγα Παπασαράντη και της Κολύμβησης Στέλιος Τζέλλος και Αλεξάνδρα Κατσούλα και ο δημοσιογράφος Γιάννης Κορακής.

kolanom2kolanom3kolanom1