Στον στίβο των αυτοδιοικητικών εκλογών κατέρχεται η Μαρία Θηβαίου

Φεβρουάριος 12, 2019
eklogesanom2

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ “ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ” ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΝΑΝΟΥ – ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ (photos)

Ένας δικός μας άνθρωπος, μια γυναίκα του αθλητισμού, μια διακεκριμένη αθλήτρια, προπονήτρια και παράγοντας με τεράστια προσφορά στην Καλλιτεχνική  (Συγχρονισμένη) κολύμβηση διεθνώς,  η Μαρία Θηβαίου, δηλώνει παρούσα και αποφασισμένη να μετέχει ενεργά και να προσφέρει κι από το μετερίζι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στην πόλη που μεγάλωσε, αγάπησε και διακρίθηκε.

Συγκεκριμένα, η κ. Θηβαίου κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές στη Μεταμόρφωση Αττικής ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη “Πολιτεία Πολιτών” στην οποία ηγείται, ως υποψήφιος δήμαρχος, ο Σάββας Νάνος (φωτο 1)

Μετά από πολλές συζητήσεις με τον κ. Νάνο, με τον οποίο έχει συνεργαστεί στο παρελθόν, η τεχνική σύμβουλος του ΑΝΟΜ, εθνική προπονήτρια και Αντιπρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Συγχρονισμένης Κολύμβησης της LEN, αποφάσισε να κατέλθει στο στίβο των αυτοδιοικητικών εκλογών με στόχο να συμβάλει στο όραμα για μια καλύτερη Μεταμόρφωση, εστιαζόμενη φυσικά στον τομέα της, αυτόν του αθλητισμού.

Η ίδια λέει για την απόφασή της: “Από το 2009 που ξεκινήσαμε με μια ομάδα με 13 αθλήτριες, φτάσαμε μετά από 10 χρόνια να αριθμούμε στον ΑΝΟ Μεταμόρφωσης ένα αθλητικό  δυναμικό 400 παιδιών, σε τρία αθλήματα, με σημαντικά αγωνιστικά αποτελέσματα. Με εκτόξευση πέρα από τα σύνορα της Ελλάδας στη Συγχρονισμένη Κολύμβηση και με στελέχωση των εθνικών συγκροτημάτων από τον σύλλογό μας με κορυφαίες μας αθλήτριες. Αλλά και με σοβαρή πρόοδο στην κλασική κολύμβηση και την υδατοσφαίριση, από τις ακαδημίες, που υπόσχονται επίσης σπουδαίες διακρίσεις. Με τεχνογνωσία που εξασφάλισε την άρτια διοργάνωση διεθνών μίτινγκ, που αποτελούν πόλο έλξης για όλο τον κόσμο και τυγχάνουν αποδοχής από την Παγκόσμια ομοσπονδία (FINA)…

Θεωρώ, λοιπόν, ότι θα φανώ χρήσιμη και στα δρώμενα της τοπικής μας κοινωνίας, στην πόλη μας, τη Μεταμόρφωση. Θα παράσχω τις υπηρεσίες μου έτσι ώστε ο υγρός στίβος και ο αθλητισμός γενικότερα να πάρει τη θέση που του αξίζει και να έχει τα ευεργετικά αποτελέσματα στη νεολαία μας. Αλλά και με τη σωστή διαχείριση των αθλητικών εγκαταστάσεων, ώστε να ξεφύγουν από τα τωρινά δεδομένα, να πάνε σε άλλο επίπεδο, πιο  σύγχρονο, χωρίς μικροπολιτική και ρουσφετολογία, δίνοντας στη νεολαία της Μεταμόρφωσης κίνητρα και αθλητικό όραμα…

Ο λόγος της καθόδου μου στον εκλογικό στίβο και η υποστήριξη του Σάββα Νάνου έχει να κάνει το κοινό όραμά μας για την πόλη μας σε θέματα αθλητισμού, που θα πραγματοποιηθεί με σχεδιασμό, τεχνογνωσία και δίκαια κριτήρια.  Η πορεία του μέχρι τώρα ως αντιδήμαρχος εγγυάται ότι αυτό το όραμα θα υλοποιηθεί”.

Η Μαρία Θηβαίου παραβρέθηκε στην κοπή της πίτας της “Πολιτείας Πολιτών” που έγινε προχθές Κυριακή στα γραφεία της παράταξης, στη λεωφόρο Γεωργίου Παπανδρέου στη Μεταμόρφωση, με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου. Στον χαιρετισμό του ο υποψήφιος δήμαρχος Σάββας Νάνος τόνισε ανάμεσα στα άλλα ότι θα στηριχθεί και με το παραπάνω η αθλητική προσπάθεια του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης.

Μπορείτε να δείτε σχετικές φωτος από την εκδήλωση (πατώντας πάνω ανοίγουν σε μεγάλο μέγεθος):

eklogesanom1eklogesanom5eklogesanom4eklogesanom6eklogesanom7eklogesanom3eklogesanom2