Βράβευση του Μικτού Ντουέτου της Εθνικής από τον Σύλλογο Ολυμπιονικών

Φεβρουάριος 14, 2019
5D8FB9E5-CC73-4889-910E-7EB108048B47

Η Εθνική μας Ομάδα του Μικτού Ντουέτου της Καλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης) κολύμβησης βραβεύθηκε από τον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών, στην εκδήλωση κοπής της πίτας και βραβεύσεων κορυφαίων νέων αθλητών και αθλητριών, που έγινε προχθές στα γραφεία του ΠΟΙΑΘ στο Μικρολίμανο.

Το Μικτό Ντουέτο μας βραβεύθηκε για την κατάκτηση των ασημένιων μεταλλίων (2η θέση) σε ελεύθερο και τεχνικό πρόγραμμα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νεανίδων -Νέων με τους Βασίλη Γκορτσιλά – Όλγα Κουργιαντάκη και Βασίλη Γκορτσιλά – Νικολέτα Παπαγεωργίου αντίστοιχα.

Τα βραβεία παρέλαβαν από την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και παλιά δόξα της ελληνικής κολύμβησης Ελένη Αυλωνίτου, η Όλγα Κουργιαντάκη και οι εθνικές προπονήτριες Μαρία Θηβαίου και Ναταλία Τσερνέτσκα (τις βλέπετε στη φωτο από αριστερά προς τα δεξιά).

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος, ο πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος, ο πρόεδρος της ΔΟΑ Ισίδωρος Κούβελος, ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, η οικοδεσπότης πρόεδρος του ΣΕΟ Βούλα Κοζομπόλη, πολλοί ακόμα επίσημοι, Ολυμπιονίκες, αθλητές, εκπρόσωποι Αθλητικών Ομοσπονδιών και πλήθος κόσμου.