Μπαίνουν στη μάχη της Α’ φάσης του πρωταθλήματος Παίδων τα Σκαθάρια του πόλο

Φεβρουάριος 22, 2019
poloanom2 (3)

Μετά τους Μίνι Παίδες (που πέτυχαν τον στόχο της πρόκρισης) και τους  Έφηβους (για τους οποίους εκκρεμεί ακόμα μια αγωνιστική για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα), μπαίνει στις μάχες της Α’ φάσης του δικού της Πανελληνίου Πρωταθλήματος, η ομάδα Παίδων υδατοσφαίρισης του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης, με στόχο την πρόκριση στην επόμενη (Β’ φάση).

Τα Σκαθάρια μετέχουν στον Γ’ Όμιλο Αττικής, με αντιπάλους τον Ολυμπιακό, τη ΣΚ Ροή και τον ΑΟ Καστέλας και οι αγώνες του γίνονται το Σαββατοκύριακο (23-24/2) στο κολυμβητήριο Χαϊδαρίου. Συνολικά, στην Α’ φάση, υπάρχουν 12 Όμιλοι και στη Β’ φάση δεν προκρίνονται μόνον οι ομάδες που θα καταλάβουν την τελευταία θέση της τελικής βαθμολογία του κάθε Ομίλου.

Το πρόγραμμα του Γ’ Ομίλου Αττικής στο Χαϊδάρι:

Σάββατο 23/2: 20.00 Ολυμπιακός – ΣΚ Ροή, 21.00 ΑΝΟ Μεταμόρφωσης – ΑΟ Καστέλας.

Κυριακή 24/2: 9.00 Ολυμπιακός – ΑΟ Καστέλας, 10.00 ΑΝΟ Μεταμόρφωσης – ΣΚ Ροή, 16.00 ΑΝΟ Μεταμόρφωσης – Ολυμπιακός, 17.00 ΣΚ Ροή – ΑΟ Καστέλας.

Ο υπεύθυνος προπονητής υδατοσφαίρισης του ΑΝΟΜ Πέτρος Βλαντής μας λέει σχετικά: “Άλλο ένα Σαββατοκύριακο και ένα ακόμα πρωτάθλημα στο οποίο θα λάβει μέρος η ομάδας μα στο πρωτάθλημα του Παιδικού. Όπως και στα προηγούμενα δύο, ο στόχος μας φυσικά είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση, έχοντας αποκτήσει κάποιες παραπάνω εμπειρίες και παραστάσεις, συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα του Εφηβικού η πλειοψηφία της ομάδας των Παίδων. Πιστεύω ότι η ομάδα θα μπορέσει να ανταπεξέλθει πλήρως στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις και θα καταφέρει να πιάσει τον επιθυμητό στόχο που είναι η πρόκριση. Όσον αφορά στο Εφηβικό πρωτάθλημα, η παρουσία μας ήταν αρκετά καλή, ειδικά στο πρώτο παιχνίδι με τον Άρη Νικαίας και παρά το ότι υπήρξαν κάποιες αμφισβητούμενες φάσεις, καταφέραμε και πήραμε τον βαθμό της ισοπαλίας. Στο δεύτερο παιχνίδι, απέναντι στην ομάδα του Νηρέα Γέρακα, η οποία είναι αρκετά δουλεμένη εδώ και κάποια χρόνια (τα παιδιά της, δηλαδή, παίζουν μαζί από το Παιδικό και ίσως και από το Μίνι Παίδων) ήρθε η ήττα και εκκρεμεί ένα τελευταίο παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης (είναι και το παιχνίδι που θα κρίνει τη δεύτερη και την τρίτη θέση του Ομίλου και κατ’ επέκταση την πρόκριση στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος, που είναι και ο επιθυμητός στόχος). Να σημειωθεί ότι η εφηβική μας ομάδα αποτελείται από παιδιά γεννημένα το 2003 και νεότερα, ενώ το πρωτάθλημα Εφήβων, που συμμετέχουμε, είναι για παιδιά 2002 και νεότερα, είναι δηλαδή ένα χρόνο μικρότεροι”.

Η σύνθεση της ομάδας που θα πάρει μέρος στην Α’ φάση του πρωταθλήματος Παίδων:

1 ΕΞΑΡΧΟΥ ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΙΔΩΝ 2004 ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
2 ΛΑΠΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΙΔΩΝ 2004 ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΣ
3 ΤΣΑΜΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΑΙΔΩΝ 2005 ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
4 ΕΞΑΡΧΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΙΔΩΝ 2004 ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΣ
5 ΝΟΥΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΙΔΩΝ 2005 ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΣ
6 ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΙΔΩΝ 2004 ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΤΟΣ
7 ΓΑΒΑΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΙΔΩΝ 2005 ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΣ
8 ΔΙΩΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΙΔΩΝ 2004 ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΣ
9 ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ 2006 ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΣ
10 ΠΑΠΑΘΩΜΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΙΔΩΝ 2004 ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΣ
11 ΔΑΒΕΡΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ 2006 ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΣ
12 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΙΔΩΝ 2004 ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΤΟΣ
13 ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ 2006 ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
14 ΒΑΣΙΛΟΓΛΟΥ ΚΟΣΜΑΣ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ 2006 ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΣ
15 ΚΟΥΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΙΔΩΝ 2004 ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ