Σπουδαία εμφάνιση για την Παλαμιδά και όριο για το θερινό Πανελλήνιο Όπεν

Φεβρουάριος 25, 2019
15FF42E3-B3B9-4CBC-8015-B1CC2A143901

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Μαρία Παλαμιδά του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης στους Χειμερινούς αγώνες κολύμβησης κατηγοριών (Εφήβων – Νεανίδων, Παίδων – Κορασίδων) που έγιναν στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά “Π. Καπαγέρωφ” το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Το νεαρό Σκαθάρι, που μετείχε στα αγωνίσματα 50, 100 και 200 ύπτιο, στην ηλικιακή κατηγορία Κορασίδων, όπου βελτίωσε σημαντικά τα ατομικά της ρεκόρ. Το πιο σημαντικό απ´ όλα, όμως, είναι η επίτευξη της επίδοσης 33.20 στα 50 ύπτιο, με την οποία πιάνει το όριο συμμετοχής στο θερινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Όπεν κατηγορίας (Ανδρών – Γυναικών). Μια σημαντική επιτυχία που συμβαίνει για πρώτη φορά στο νεοσύστατο αγωνιστικό τμήμα του ΑΝΟΜ και επιβεβαίωνει τη μεγάλη βελτίωση έχει σημειώσει η κολύμβηση του συλλόγου.

Ο υπεύθυνος προπονητής κολύμβησης του ΑΝΟΜ Δημήτρης Χασιώτης μας δήλωσε σχετικά: “Ήταν η καλύτερη εμφάνιση της Μαρίας. Έκανε 3 ατομικά ρεκόρ, κατεβάζοντας κατά πολύ τους χρόνους της και βάζοντας βάσεις για κάτι καλό στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα γίνει το καλοκαίρι. Η Μαρία κολυμπάει μόλις ένα χρόνο και έχει καταφέρει πολλά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτό δείχνει τη δουλειά που κάνει στην προπόνηση, καθώς δεν φτάνει μόνο το ταλέντο για να έρθουν αυτά τα αποτελέσματα. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος διότι, πέρα από τα ατομικά της ρεκόρ, κατάφερε να πιάσει και το όριο για τους κορυφαίους αγώνες της Ελλάδας. Έτσι, λοιπόν, θα έχουμε παρουσία το καλοκαίρι στην Οπεν (Ανδρών – Γυναικών), κάτι που είναι πολύ σημαντικό τόσο για την ίδια όσο και για τον σύλλογό μας, που θα έχει παρουσία σε ένα τέτοιο σημαντικό γεγονός για πρώτη φορά στην ιστορία του. Ευχαριστώ πάρα πολύ την Μαρία Θηβαίου, καθώς και τον συνεργάτη μου Στελιο Τζέλλο”.