ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

 • Τεράστια Επιτυχία!

  Ο αρχιπροπονητής της κλασικής κολύμβησης των Σκαθαριών Μεταμόρφωσης Δημήτρης Χασιώτης προέβη στην κάτωθι δήλωση μετά το πέρας του πανελλήνιου πρωταθλήματος κατηγοριών:

  «Συγχαρητήρια στα παιδιά.

  ...  »

 • Απόλυτη επιτυχία!

  Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα ηλικιακών κατηγοριών στην κλασική κολύμβηση για την ομάδα των Σκαθαριών Μεταμόρφωσης.

  Τα σημερινά αποτελέσματα:
  50 ΥΠΤΙΟ:
  - ΠΑΛΑΜΙΔΑ ΜΑΡΙΑ

  ...  »

 • Αργυρό μετάλλιο για την Ζέτα Κωνσταντίνου

  Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε η Ζέτα Κωνσταντίνου στα 100 ύπτιο κατά την διάρκεια της 4ης και προτελευταίας ημέρας του πανελλήνιου πρωταθλήματος κατηγοριών της κλασικής κολύμβησης, που πραγματοποιείται στο

  ...  »

 • Χασιώτης: “Πάμε καλά”

  «ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ». Λόγια του αρχιπροπονητή των «Σκαθαριών» Δημήτρη Χασιώτη μετά την ολοκλήρωση της τρίτης ημέρας του πανελλήνιου κολυμβητικού πρωταθλήματος που διεξάγεται στο ΟΑΚΑ και ολοκληρώνεται την Τετάρτη.

  ...  »

 • Ρεκόρ όλα τα Σκαθάρια

  Με ατομικά ρεκόρ για όλα τα μέλη της κολυμβητικής ομάδας των Σκαθαριών, ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα του πανελλήνιου πρωταθλήματος κλασικής που γίνεται στο ΟΑΚΑ.

  Ξεχώρισε

  ...  »

 • Τα Σκαθάρια στον “αφρό”

  Αρχίζει το Σάββατο 25 Ιουλίου και ολοκληρώνεται την Τετάρτη 29 Ιουλίου το πανελλήνιο πρωτάθλημα κλασικής κολύμβησης στο ΟΑΚΑ για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

  Τα Σκαθάρια

  ...  »

 • Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει Πανελληνίου πρωταθλήματος

  Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της κολυμβητικής ομάδας των Σκαθαριών, ενόψει του Πανελληνίου πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί 25-29 Ιουλίου.

  Ο Δημήτρης Χασιώτης, αναφέρθηκε στην

  ...  »

 • Χασιώτης: “Θα είμαστε έτοιμοι στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα”

  Την πεποίθησή του πως η ομάδα του θα είναι έτοιμη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, εξέφρασε ο αρχιπροπονητής της κολυμβητικής ομάδας των Σκαθαριών Μεταμόρφωσης, Δημήτρης Χασιώτης.

  «Μετά

  ...  »

 • Ζέτα Κωνσταντίνου: Χρειάζεται υπευθυνότητα

  «ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ» τονίζει σε μια λιτή αναφορά της η νεαρή πρωταθλήτρια κολύμβησης των Σκαθαριών Μεταμόρφωσης, η ταλαντούχος Ζέτα Κωνσταντίνου. Ο ΑΝΟΜ κάνει μια μεγάλη προσπάθεια στην

  ...  »

 • Σπουδαία προσπάθεια και Πασχαλινές ευχές από τον Δημήτρη, τους συνεργάτες και τα παιδιά του

  Συγχαρητήρια στον αρχιπροπονητή της κλασικής κολύμβησης του συλλόγου μας, τον κύριο Δημήτρη Χασιώτη, στους συνεργάτες του και στα παιδιά του κολυμβητικού τμήματος που προσπάθησαν να δώσουν αυτές τις

  ...  »

Επόμενη σελίδα: »