Στις εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου τα Σκαθάρια (photos)

October 28, 2018

Βροντερό “παρών” και μάλιστα στην πρώτη γραμμή έδωσαν, για άλλη μια φορά, οι αθλητές και οι αθλήτριες του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης κατά τις εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στην πόλη μας.

Τα Σκαθάρια από όλα τα τμήματα του συλλόγου (συγχρονισμένη, κλασική κολύμβηση και υδατοσφαίριση) πήραν μέρος με περηφάνια στην παρέλαση που έγινε στην κεντρική λεωφόρο της Μεταμόρφωσης, καθώς και στην δοξολογία, αλλά και στην κατάθεση στεφάνων στην πλατεία των ηρώων.

Κρατώντας ψηλά τη σημαία, με σημαιοφόρο την Εβελίνα Παπάζογλου, εκ των πλέον διακεκριμένων αθλητριών του Ολυμπιακού μας Ντουέτου, τα περήφανα νιάτα μας παρέλασαν ενώπιον των επισήμων και του κόσμου, ενώ κατέθεσαν στεφάνι στη μνήμη των πεσόντων στην Πλατεία Ηρώων της Μεταμόρφωσης. Τους συνόδευαν η έφορος Χαρά Αδρακτά και οι προπονητές και συνεργάτες των τεχνικών τιμ των τμημάτων και συγκεκριμένα οι Ευγενία Καφετζή, Βασιλική Καφετζή, Αγγελική Παπάζογλου, Όλγα Παπασαράντη, Δημήτρης Χασιώτης, Στέλιος Τζέλλος, Αλεξάνδρα Κουτσούλα και Πέτρος Βλαντής.

Βλέπετε πλούσιο ΦΩΤΟρεπορτάζ από την παρέλαση όλων των τμημάτων μας (πατώντας πάνω στις φωτο ανοίγουν σε μεγάλο μέγεθος):

parelanom1parelanom3parelanom6parelanom4parelanom5parelanom2 (2)