Φανταστικό ξεκίνημα σεζόν για τα Σκαθάρια της κολύμβησης με 11 μετάλλια

November 5, 2018
  • … ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ “ΑΧΕΙΜΑΣΤΕΙΑ” ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ (Photos)

Εντυπωσιακό αγωνιστικό ξεκίνημα στη νέα σεζόν έκαναν τα νεαρά Σκαθάρια της κολύμβησης του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης.

Συγκεκριμένα, στους διασυλλογικούς αγώνες «1α Αχειμάστεια», που διοργάνωσε το σωματείο “Άρτεμις ‘78” στο κολυμβητήριο «Πλάτων» της Νίκαιας το περασμένο Παρασκευοσαββατοκύριακο (2-4/11) οι μικροί σε ηλικία, αλλά τεράστιοι σε αξία κολυμβητές και κολυμβήτριες του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης τα πήγαν εξαιρετικά με φανταστικές κατατάξεις και επιδόσεις.

Τα Σκαθάρια κατέκτησαν συνολικά 11 μετάλλια, από τα οποία 7 χρυσά, 2 ασημένια και 2 χάλκινα. Πρωταγωνίστρια ήταν για άλλη μια φορά η Ζέτα Κωνσταντίνου, που κατέκτησε 3 χρυσά μετάλλια. Από 1 χρυσό και 1 ασημένιο κατέκτησε ο Αλέξανδρος Εσκιόγλου, επίσης 1 χρυσό και 1 ασημένιο ο Απόστολος Παλαμιδάς. Ακόμα: 1 χρυσό κατέκτησε η Εβελίνα Παπαδοπούλου, 1 χρυσό ο Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου και 2 χάλκινα Μιχαήλ Καραγιάννης. Κατακτήθηκαν και τρεις 4ες θέσεις, ενώ υπήρξαν και άλλα καλά πλασαρίσματα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των Σκαθαριών στους συγκεκριμένους αγώνες μπορείτε να τα δείτε παρακάτω μαζί με τις φωτο (πατώντας πάνω ανοίγουν σε μεγάλο μέγεθος).

Ο υπεύθυνος προπονητής κολύμβησης του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης Δημήτρης Χασιώτης μας δήλωσε σχετικά: «Ήταν ένα φανταστικό ξεκίνημα για μας. Όλα τα παιδιά που συμμετείχαν πέτυχαν ατομικά ρεκόρ, κάτι που μας δίνει ενθαρρυντικά μηνύματα, καθώς είμαστε στο ξεκίνημα της χρονιάς. Καταφέραμε να πάρουμε 11 μετάλλια, από τα οποία τα 7 είναι χρυσά τα 2 ασημένια και τα 2 χάλκινα. Αγώνα με τον αγώνα τα παιδιά θα βελτιώνονται μέχρι να φτάσουμε στους χειμερινούς αγώνες που είναι και ο στόχος μας σε πρώτη φάση. Ευχαριστώ πολύ την Μαρία Θηβαίου για την στήριξη καθώς και τους συνεργάτες μου».

1aa12 (2)1aa111aa141aa16

 

1aa15