Στην Πράγα για το “Christmas Prize” τα Σκαθάρια της Συγχρονισμένης

November 29, 2018

Ταξίδεψε τα ξημερώματα της Πέμπτης (29/11) στην Πράγα η αποστολή των κοριτσιών της Καλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης) κολύμβησης του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης προκειμένου να μετάσχει στο διεθνές μίτινγκ “Christmas Prize Prague 2018″, που γίνεται στην πρωτεύουσα της Τσεχίας, από την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018.

Στη μεγάλη αυτή αθλητική συνάντηση, που έχει καθιερωθεί ως θεσμός, θα μετάσχουν περισσότερες από 250 αθλήτριες από Εθνικές ομάδες και συλλόγους από όλον τον κόσμο, στις κατηγορίες Senior και Comen (13-15 ετών).

Ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης και ιδιαίτερα το τμήμα Καλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης) κολύμβησης των Σκαθαριών -πρωταθλητής Ελλάδας σε όλες τις κατηγορίες- εξελίσσεται, γιγαντώνεται, ωριμάζει και αναγνωρίζεται διεθνώς χρόνο με τον χρόνο. Κι αυτό θα επιβεβαιωθεί και πάλι με τη συμμετοχή του σε ένα μεγάλο διεθνές μίτινγκ, και μάλιστα στο εξωτερικό για πρώτη φορά.

Αναλυτικά η σύνθεση της ομάδας των Σκαθαριών που θα μετάσχει στους αγώνες της Πράγας:

ΣΟΛΟ senior: Μαρία Ευαγγελία Κωνσταντέλλη.

ΣΟΛΟ comen (13-15 χρ.): Αικατερίνη Μανασάκη.

ΝΤΟΥΕΤΟ: Όλγα Σκαμνάκη – Ελένη Ηλιάνα Καραμάνη.
ΟΜΑΔΙΚΟ: Αικατερίνη Μανασάκη, Όλγα Σκαμνάκη, Ελένη Ηλιάνα Καραμάνη, Βάια Παπαγιαννάκη, Αθηνά Παπαδάτου, Ειρήνη Παπαδάτου.
Όλες οι παραπάνω αθλήτριες θα αγωνιστούν και στις Φιγούρες.
Την αποστολή συνοδεύει η συνεργάτιδα του τεχνικού τιμ του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης Βασιλική Καφετζή.
Στην Πράγα μεταβαίνει και η τεχνική σύμβουλος του ΑΝΟΜ, ομοσπονδιακή προπονήτρια και Αντιπρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Συγχρονισμένης κολύμβησης της LEN Μαρία Θηβαίου, με την ιδιότητά της ως Διεθνής Κριτής.
Ειδικές πληροφορίες και το Πρόγραμμα για το διεθνές μίτινγκ ”Christmas Prize Prague 2018″ μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ
αλλά και ΕΔΩ.