Πολύ καλή εμφάνιση των Σκαθαριών της Συγχρονισμένης στο “Christmas Prize” στην Πράγα (photos)

December 3, 2018

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν τα Σκαθάρια της Καλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης) κολύμβησης που εκπροσώπησαν τον ΑΝΟ Μεταμόρφωσης στο διεθνές μίτινγκ “CHRISTMAS PRIZE PRAGUE 2019”, που έγινε το προηγούμενο τριήμερο (30/11 – 2/12) στην πρωτεύουσα της Τσεχίας Πράγα.

Τα νεαρά κορίτσια του ΑΝΟΜ, από τα ανερχόμενα ταλέντα του αθλήματος, εκτέλεσαν όμορφα τα προγράμματά τους και στις δύο κατηγορίες (Senior και Age group 13-15 χρονών), σε όλα τα αγωνίσματα, και πήραν υψηλές θέσεις στους αγώνες όπου μετείχαν περισσότερες από 300 αθλήτριες Εθνικών ομάδων και συλλόγων από όλον τον κόσμο. Έκαναν έτσι περήφανο για άλλη μια φορά τον σύλλογο, που ανοίγει ακόμα περισσότερο τα φτερά του και μετείχε για πρώτη φορά σε μεγάλο διεθνές μίτινγκ στο εξωτερικό.

Τις αθλήτριες συνόδευε η συνεργάτιδα του τεχνικού τιμ Βάσω Καφετζή, ενώ στο μίτινκγ παρέστη με την ιδιότητά της ως διεθνής κριτής η τεχνική σύμβουλος του ΑΝΟΜ, ομοσπονδιακή προπονήτρια και Αντιπρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Συγχρονισμένης της LEN Μαρία Θηβαίου.

Αναλυτικά οι εμφανίσεις με τα αποτελέσματα που έφεραν τα κορίτσια μας:

ΟΜΑΔΙΚΟ Age group (13-15 χρ.): ΑΝΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ με τις Αικατερίνη Μανασάκη, Ελένη Ηλιάνα Καραμάνη, Όλγα Σκαμνάκη, Βάια Παπαγιαννάκη, Αθηνά Παπαδάτου, Ειρήνη Παπαδάτου, 8η θέση με 65,7000 βαθμούς (ανάμεσα σε 22 ομάδες που πήραν μέρος στο αγώνισμα!).

ΣΟΛΟ Senior: Μαρία Ευαγγελία Κωνσταντέλλη 10η με 72,6000 βαθμούς (ανάμεσα σε 23 αθλήτριες που μετείχαν).

ΣΟΛΟ Age group (13-15 χρ.): Αικατερίνη Μανασάκη 12η με 65,0333 βαθμούς (ανάμεσα σε 30 αθλήτριες από όλο τον κόσμο που πήραν μέρος στο αγώνισμα!).

ΝΤΟΥΕΤΟ Age group (13-15 χρ.): Όλγα Σκαμνάκη – Ελένη – Ηλιάνα Καραμάνη 12ες με 65,8667 βαθμούς (ανάμεσα σε 35 Ντουέτα!).

Όλα τα αποτελέσματα του μίτινγκ μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ.

Μπορείτε να δείτε πολλές σχετικές φωτος των κοριτσιών μας από τους αγώνες στην Πράγα:

praga5

praga3

praga4

praga7

praga6