Σάρωσαν μετάλλια (15) και διακρίσεις τα Σκαθάρια της κολύμβησης στο “12ο Κύπελλο ΚΟΑΤ” στην Τρίπολη

December 5, 2018

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία των νεαρών κολυμβητών και κολυμβητριών του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης, προαγωνιστικών και αγωνιστικών κατηγοριών, στο κολυμβητικό μίτινγκ “12ο Κύπελλο ΚΟΑΤ” που έγινε στην Τρίπολη.

Τα Σκαθάρια του ΑΝΟΜ κατέκτησαν συνολικά 15 μετάλλια, από τα οποία τα 6 χρυσά, 5 ασημένια και 4 χάλκινα (στις προαγωνιστικές), πέντε τέταρτες θέσεις (τέτσσερις στις προαγωνιστικές και μία στην αγωνιστική), ενώ είχαν ακόμα πολύ καλά πλασαρίσματα στις οκτάδες. Τρία όρια έπιασε η Μαρία Παλαμιδά (στην αγωνιστική) για τα Πανελλήνια πρωταθλήματα σε 50 ύπτιο (4η), 50 ελεύθερο (5η), 100 ύπτιο (8η). Όλα τα παιδιά βελτίωσαν τις επιδόσεις τους.

Ήταν μια ακόμα επιβεβαίωση για την τεράστια πρόοδο του κολυμβητικού τμήματος του ΑΝΟΜ, που εμφανίστηκε στο συγκεκριμένο μίτινγκ με 19 αθλητές και κατάφερε να ξεπεράσει σε επιδόσεις παραδοσιακά κολυμβητικά σωματεία με πολυπληθέστερη αποστολή, ανάμεσά τους και το έτερο σωματείο της Μεταμόρφωσης, όπως φαίνεται και από τα αποτελέσματα που επισυνάπτουμε.

Τα μετάλλια που πήραν τα Σκαθάρια στην Τρίπολη και ήταν όλα στις προαγωνιστικές, έχουν ως εξής:

Χρυσά:

Γεωργία Κωνσταντίνου (Κορίτσια 12 ετών) 50 ελεύθερο, 100 ύπτιο, 200 ύπτιο.

Αλέξανδρος Εσκιόγλου (Αγόρια 9) 50 ελεύθερο, 100 ελεύθερο.

Λυδία Ζούπα (Κορίτσια 10) 100 ύπτιο.

Ασημένια:

Απόστολος Παλαμιδάς (Αγόρια 9) 50 ελεύθερο, 100 ελεύθερο.

Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου (Αγόρια 12) 200 ύπτιο.

Ευαγγελία Παπαδοπούλου (Κορίτσια 12) 50 πρόσθιο

Μιχαήλ Καραγιάννης (Αγόρια 11) 200 πρόσθιο.

Χάλκινα:

Μιχαήλ Καραγιάννης (Αγόρια 11) 100 πρόσθιο.

Ευαγγελία Παπαδοπούλου (Κορίτσια 12) 200 μικτή ατομική.

Λυδία Ζούπα (Κορίτσια 10) 50 ελεύθερο.

Ελένη Εσκιόγλου (Κορίτσια 11) 100 ύπτιο.

Αναλυτικά και τις υπόλοιπες επιδόσεις των κολυμβητών και κολυμβητριών του ΑΝΟΜ στο μίτινγκ της Τρίπολης μπορείτε να τις δείτε στα αποτελέσματα που παραθέτουμε κάτω από το κείμενο και τις φωτος.

Ο υπεύθυνος προπονητής κολύμβησης των Σκαθαριών Δημήτρης Χασιώτης δήλωσε σχετικά:

Για την προαγωνιστική ομάδα: “Είμαι ικανοποιημένος 100%  από τα παιδιά που αγωνίστηκαν στην Τρίπολη. Πήγαμε στους συγκεκριμένους αγώνες χωρίς να έχουν μεγάλη ξεκούραση και παρόλα αυτά είχαμε την καλύτερη εμφάνιση μέχρι στιγμής, κατακτώντας 15 μετάλλια, 6 χρυσά, 5 ασημένια και 4 χάλκινα, 4 τέταρτες θέσεις και άλλα έξι πλασαρίσματα σε οκτάδες. Συνεχίζουμε στον ίδιο ρυθμό για τους Χειμερινούς αγώνες που θα γίνουν τον Φεβρουάριο, που είναι και στόχος μας για τον χειμώνα”.

Για την αγωνιστική ομάδα: “Είμαι χαρούμενος, καθώς και φέτος θα έχουμε παρουσία σε Χειμερινούς αγώνες, καθώς και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα γίνει τον Ιούλιο, με τη Μαρία Παλαμιδά να πιάνει 3 όρια για τους συγκεκριμένους αγώνες. Θα δουλέψουμε σκληρά και με τα υπόλοιπα παιδιά της αγωνιστικής ομάδας, έτσι ώστε να πιάσουν κι άλλα παιδιά τα όρια για τα Πανελλήνια πρωταθλήματα. Είμαι ικανοποιημένος διότι όλα τα παιδιά έκαναν ατομικά ρεκόρ, κάτι που μας δίνει ενθαρρυντικά μηνύματα για τη συνέχεια. Ευχαριστώ πολύ την Μαρία Θηβαίου για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που μου δείχνει καθώς και τους συνεργάτες μου”.

Τα γενικά αποτελέσματα δείτε τα στο συγκεκριμένο αρχείο pdf που βλέπετε αμέσως από κάτω (πατήστε πάνω):

tripolanom6

Τα αποτελέσματα των Σκαθαριών του ΑΝΟΜ παρακάτω:

tripolanom2tripolanom1tripolanom3

tripolanom5tripolanom4