Στη μάχη για την πρόκριση τα μικρά Σκαθάρια, στο πρωτάθλημα πόλο Μίνι Παίδων

February 8, 2019

Στον Ε’ Όμιλο Αττικής της Α’ φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Μίνι Παίδων, οι αγώνες του οποίου διεξάγονται στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης, το Σάββατο 9/2 και την Κυριακή 10/2, θα μετάσχει η αντίστοιχη ομάδα του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης.

Τα μικρά Σκαθάρια του ΑΝΟΜ θα επιδιώξουν την πρόκριση στην επόμενη (Β’) φάση της διοργάνωσης. Αντίπαλοί τους στον συγκεκριμένο Όμιλο θα είναι οι ΓΣ Ηλιούπολης, Άρης Νίκαιας και Υδραϊκός. Την πρόκριση παίρνουν οι τρεις πρώτες ομάδες στην τελική βαθμολογία του Ομίλου (μόνο η τελευταία ομάδα στην τελική κατάταξη ΔΕΝ προκρίνεται).

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Ε’ Ομίλου Αττικής στο Κολυμβητήριο Ηλιούπολης:

Σάββατο 9/2: 18.00 ΓΣ Ηλιούπολης – Άρης Νίκαιας, 19.00 Υδραϊκός – ΑΝΟ Μεταμόρφωσης.

Κυριακή 10/2: 10.00 ΓΣ Ηλιούπολης – ΑΝΟ Μεταμόρφωσης, 11.00 Υδραϊκός – Άρης Νίκαιας, 17.00 Υδραϊκός – ΓΣ Ηλιούπολης, 18.00 Άρης Νίκαιας – ΑΝΟ Μεταμόρφωσης.

Συνολικά, η Α’ φάση του πρωταθλήματος Μίνι Παίδων διεξάγεται σε 14 Ομίλους από Παρασκευή 8/2 έως και Κυριακή 10/2. Μπορείτε να δείτε την Ειδική Προκήρυξη του πρωταθλήματος και το αναλυτικό πρόγραμμα όλων των Ομίλων ΕΔΩ.

“Στόχος μας είναι η πρόκριση και νομίζω ότι είναι εφικτή. Κάποια από τα παιδιά μας αυτά μετέχουν για πρώτη φορά σε Πανελήνιο πρωτάθλημα, αλλά είμαστε καλά προετοιμασμένοι και αισιοδοξώ ότι θα πάμε καλά”. Αυτό μας δήλωσε ο προπονητής της ομάδας Πέτρος Βλαντής.

Η σύνθεση της ομάδας στην παρακάτω φωτο (πατώντας πάνω ανοίγει σε μεγάλο μέγεθος):

aa222aaa (2)