Προκρίθηκε στην επόμενη (Β’) φάση του πρωταθλήματος η ομάδα Μίνι Παίδων του ΑΝΟΜ

February 11, 2019

Στόχος επετεύχθη για την ομάδα υδατοσφαίρισης Μίνι Παίδων του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης, στη συμμετοχή της στην Α’ φάση του αντίστοιχου πρωταθλήματος, καθώς κατάφερε να πετύχει την πολυπόθητη πρόκριση στην επόμενη (Β’) φάση.

Τα Σκαθάρια κατάφεραν να πάρουν τελικά την 3η προνομιούχο θέση στην τελική βαθμολογία του Ε’ Ομίλου Αθήνας, οι αγώνες του οποίου έγιναν στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης το Σαββατοκύριακο, και να πάρουν την πρόκριση έχοντας ως απολογισμό μία νίκη και δύο ήττες.

Η καθοριστική νίκη που έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του ΑΝΟΜ ήταν αυτή επί του Άρη Νίκαιας με 13-1, με πολύ καλή εμφάνιση, στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι του στον Όμιλο, την Κυριακή το απόγευμα. Είχαν προηγηθεί οι ήττες από τον πανίσχυρο και παραδοσιακό στο άθλημα Υδραϊκό με 29-4, το Σάββατο το απόγευμα και από τον οικοδεσπότη του Ομίλου ΓΣ Ηλιούπολης, με 20-4, την Κυριακή το πρωί (οι δύο αυτές ομάδες πέρασαν επίσης στην επόμενη φάση, ενώ εκτός συνέχειας έμεινε ο Άρης Νίκαιας).

Τα οκτάλεπτα στον νικηφόρο αγώνα με τον Άρη Νίκαιας: 0-4, 1-6, 0-2, 0-1. Η σύνθεση των Σκαθαριών στην αναμέτρηση και τα γκολ: Τζώρτζης Πλάτωνας, Σέργης Νικόλαος 1, Βασίλογλου Κοσμάς, Άλλεν Μαξίμ, Παναγιωτακόπουλος Κωνσταντίνος, Δαβέρος Σπυρίδων 12,  Άλλεν Ρέιμοντ, Χρόνης Μιχαήλ Άγγελος, Καντάς Άγγελος.

Ο προπονητής της ομάδας Πέτρος Βλαντής μας δήλωσε μετά το τέλος των αγώνων: “Τα δύο πρώτα ματς ήταν δύσκολα κόντρα σε πολύ έμπειρες ομάδες που δουλεύουν χρόνια στο άθλημα. Στη δική μας ομάδα τα περισσότερα παιδιά είναι καινούργια και άπειρα και είχαν την πρώτη τους συμμετοχή σε πανελλήνιο πρωτάθλημα, εκτός από τρεις (όλοι γεννημένοι το 2006 και νεότεροι, οι καινούριοι το 2007). Έκαναν μεγάλη προσπάθεια, όμως, οι μικροί αθλητές μας και παρά τις ήττες με μεγάλη διαφορά στο σκορ στα πρώτα δύο παιχνίδια, δεν πτοήθηκαν, δεν εγκατέλειψαν την προσπάθεια και πάλεψαν μέχρι το τέλος, γιατί ήθελαν την πρόκριση. Έτσι, τα έδωσαν όλα στον τελευταίο αγώνα απέναντι στον Άρη Νίκαιας, μια ομάδα περίπου ίδιας δυναμικότητας με τη δική μας, και με πάθος και ψυχή πήραν τη μεγάλη νίκη – πρόκριση, κάτι που φάνηκε κι από τη μεγάλη διαφορά στο σκορ που κατάφεραν να πετύχουν. Τα παιδιά μας έδειξαν ένα καλό πρόσωπο και έστειλαν ελπιδοφόρα μηνύματα για την περαιτέρω πρόοδό τους. Έτσι ο πρώτος στόχος της χρονιάς επιτεύχθηκε και τώρα κοιτάμε τους αμέσως επόμενους που είναι η πρόκρισή μας και στο Εφήβων και στο Παίδων, οι Α΄φάσεις των οποίων είναι τα επόμενα δύο Σαββατοκύριακα”.

Όλα τα αποτελέσματα του Ε’ Ομίλου και η τελική βαθμολογία:

ΓΣ Ηλιούπολης – Άρης Νίκαιας 29-2, Υδραϊκός – ΑΝΟ Μεταμόρφωσης 29-4, ΓΣ Ηλιούπολης – ΑΝΟ Μεταμόρφωσης 20-4, Υδραϊκός – Άρης Νίκαιας 33-0, Υδραϊκός – ΓΣ Ηλιούπολης 6-6, Άρης Νίκαιας – ΑΝΟ Μεταμόρφωσης 1-13.

Η Βαθμολογία (Τελική):

1. Υδραϊκός 7

2. ΓΣ Ηλιούπολης 7

3. ΑΝΟ Μεταμόρφωσης 3

……………………………..

4. Άρης Νίκαιας 0

Μπορείτε να δείτε φωτος των παιδιών της ομάδας με τον προπονητή τους (πατώντας πάνω ανοίγουν σε μεγάλο μέγεθος):

poloanom11poloanom12